Connect with us

8ος Όμιλος

Άλμα παραμονής για την Παλαιόχωρα, 2-0 τον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Μεγάλη νίκη που ίσως σηματοδοτήσει την παραμονή της στην κατηγορία πανηγύρισε η Παλαιόχωρα που επικράτησε με 2-0 του Άγιου Ιερόθεου και έφτασε τους 20 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Γκουτσούλα στο 46′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ. Στο 40′ ο Κράσι έπιασε από πολύ καλό σημείο την κεφαλιά όμως ο Πονηρός απέκρουσε, ενώ στο 45′ ο Τσαρκάνι έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος η Παλαιόχωρα ήταν ανώτερη και κατάφερε να βετλιωθεί. Στο 56′ το δυνατό σουτ του Προβατίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 59′ ο Δρακάκης δεν κατάφερε να κερδίσει το Σιδεράκη που έδιωξε κόρνερ. Στο 61′ ο Κασάπης για τον Ιερόθεο έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 62′ έγινε το 1-0, σε αντεπίθεση για την Παλαιόχωρα, όταν ο Δρακάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 69′ αποβλήθηκε ο Τσαρκάρνι για τον Ιερόθεο για εξύβριση με την κατάσταση να δυσκολεύει αρκετά για τον Ιερόθεο. Στο 75′ έγνε το 2-0 με τον Κερμενίδη με εντυπωσιακό σουτ να κάνει το 2-0.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Μανουσάκης Αντ., Λάσπατζης, Κερμενίδης (83′ Κοντογιάννης), Δρακάκης (90’+3′ Ρουσάκης), Μανουσάκης Δ. (90′ Μερίνα Σίλβα), Προβατίδης (77′ Βργκοτς)

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σιδεράκης, Πολίτης (68′ Νιζάμης), Ρόππας (55′ λ.τρ. Κασάπης), Μαντζώρος, Τσατσαρής, Σιμιτσής, Μανδαμαδιώτης, Γκούτσουλας, Κράσι, Αργυρίου, Τσαρκάνι.