Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

«Άλμα»…ανόδου ο Ατρόμητος Πειραιά, 2-0 τον Παννεαπολικό

Published

on

Το πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου έχει πλέον ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς κατέβαλε δύσκολα στο “Π. Νικολαΐδης” με 2-0 τον αξιόμαχο Παννεαπολικό και επανήλθε στην κορυφή μετά και την ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και Αετό Κορυδαλλού.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, ο Παννεπαλοικός περιόρισε πολύ καλά τους Καμνιώτες, ενώ στο 13’ ζήτησε από τον διαιτητή Κουζούμη πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν στροφές και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 68’ με τον Ταμπάκη να σκοράρει και να αφαιρεί το άγχος από την ομάδα του Στέλιου Βογιατζή. Στη φάση του γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη φορά στο διαιτητή Κουζούμη για επιθετικό φάουλ.

Το γκολ που σφράγισε την πολύτιμη νίκη στον Ατρόμητο πέτυχε στο 80’ ο Μητρόπουλος.

Στο 88’ ο Παννεαπολικός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη(είχε μπει στο ματς στο 82’) για εξύβριση αντιπάλου.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Πατρίκαλος, Λαουτάρης, Παυλόπουλος, Ιμβριώτης, Τσιριγώτης, Κοκκινάκης(82’ Κωντσταντίδης), Μπεκάκος, Πανταζόγλου(78’ Λιαδάκης), Γκούμα(76’ Παπαχαρίσης), Σαριανίδης.  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Χριστόπουλος(83’ Αγγελάκης), Ροκάκης(91’ Λουβής), Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Μπαλτζάκης(56’ Κοντάκος), Δανασής, Μητρόπουλος, Επιτροπάκης(87’ Γκιόκα).