Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άλλη μια νίκη για το Σίτι

Published

on

Το Αιγάλεω παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α’ΕΠΣ Αθηνών αφού πέρασε και από το Ρουφ με 2-0, με αποτέλεσμα το ”Σίτι” να είναι πλέον στη τρίτη θέση με 29 πόντους, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Αργυρούπολη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Ρουφ να ζητάει πέναλτι στο 5′, όταν ο Ρίζος ανατράπηκε στη περιοχή από τον Τσαϊλάκη αλλά ο ρέφερι Παπαγεωργίου έδειξε ”παίζετε”. Στο 25′ ήρθε το 1-0 με σουτ του Τζανετάκου, απελευθερώνοντας έτσι τα πόδια των κυανόλευκων που δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν στο τελικό 2-0 με κεφαλιά του Λαμπρογεώργου που αξιοποίησε την σέντρα του Κοντιζά. Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση.

Ρουφ (Κώστας Τσαβαλιάς): Μωραϊτης, Καραμπάς, Γιάνκολο, Ακαρέπης, Τριανταφυλλίδης, Καραβίδας, Χατζημιχάλης, Θάνος (60′ Γαλάνης), Φωτόπουλος (72′ Λεβεντάκος), Ασλανίδης, Ρίζος.

Αιγάλεω (Άγγελος Πυρένης): Τσαϊλάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Π., Χιώτογλου, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταυρού, Λαμπρογεώργος (80′ Κώτσι), Τζανετάκος (85′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τσαρκάνι (75′ Τζαφεράκος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply