Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Ιερόθεος-Πεύκη 1-0

Published

on

Χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Χίσο στο 32′ με ωραίο πλασέ, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 1-0 της Πεύκης για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κυρίως στην επανάληψη και πήραν αυτό που ήθελαν δημιουργώντας και αρκετές ευκαιρίες.

Από την άλλη, η Πεύκη εάν εξαιρεθεί το σουτ του Ζαφειράκη στο 50′ δεν απείλησαν σε καμία στιγμή του αγώνα γνωρίζοντας μια δίκαιη ήττα.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Ζουζουλή για οφσάιντ.

Πλέον, η ομάδα τω δυτικών προαστίων χρειάζεται επτά νίκες προκειμένου να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, σε αντίθεση με την Πεύκη που έμεινε στην 12η θέση μαζί με την Α.Ε. Χαλανδρίου

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπης, Κολλιάκος, Κακλαμάνος, Καραμέρης, Μπιρμπίλι, Γεωργίου, Νιζάμης (82′ Ζουζουλής), Μπερτσιάς (65′ Κυριαζής), Νταουτάι, Χίσο (70′ Πανούσης), Αλιμπας

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Κοκαβεσης, Καπαγιάρογλου (84′ Ζότο), Ανδρέου, Μάτσος, Πετράκης, Ζαφειράκης, Βλάχος, Ρούμπος (70′ Κολίτσι), Ντοβλετάκης (46′ Μπούρας), Παστελλόπουλος.