Connect with us

4ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος: Αλλάζει επίπεδο με Γούλα

Published

on

Παρότι προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στις εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση του δείχνει ότι θα επιδιώξει να… χτίσει μια ομάδα που θα έχει όλα τα εφόδια ώστε να έχε διάρκεια. Ο Άγιος Ιερόθεος ήταν άγνωστος για πολλούς στο ποδοσφαιρικό κοινό, παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι που στελεχώνουν σε διοικητικό κομμάτι την ομάδα, επιδιώκουν με τις κινήσεις του να ανεβάσουν οργανωτικά και κυρίως δίνουν βάση στους ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν το έμψυχο δυναμικό. Η απόκτηση των Αλέξανδρου Δάρρα, Φώτη Τρακόση, Δημήτρη Θανόπουλου, Νίκου Κετσετζόγλου, Προκόπη Σαγανά, Ηλία Κυρίτση και Ανδρέα Μανδύλη αποτέλεσαν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι θα έμπαινε φρένο στις διαθέσεις των διοικούντων. Αυτό δεν συνέβη σε καμία περίπτωση, τουναντίον, οι ιθύνοντες των ”κιτρινόμαυρων” αποφάσισαν να τρελάνουν όλη την Αθήνα και να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον 4ο όμιλο, έχοντας αρκετές διακρίσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, στην ομάδα του Περιστερίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Γούλας ο οποίος ήρθε σε συμφωνία μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων. Ο 35χρονος μέσος γνωστός στο ευρύ κοινό θα ανεβάσει επίπεδο τον Άγιο Ιερόθεο αφού η ποδοσφαιρική του ευφυΐα είναι το κύριο προσόν του, αλλά και το γεγονός ότι… καταπίνει αρκετά χιλιόμετρα, όπως επίσης και το στοιχείο  ότι παίζει κάθετο ποδόσφαιρο γεγονος που λίγοι συνάδελφοι του μπορούν να πράξουν.
Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τριγλία Ραφήνας για ένα εξάμηνο αποτελώντας ίσως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των ‘κιτρινομαυρων’, κυρίως με τις μεγάλες εμφανίσεις που πραγματοποίησε.
Πέρα τούτου, ο Γούλας έχει διαγράψει εξαιρετικό παρελθόν αφού ξεκίνησε την καριέρα του στα Σούρμενα συμμετέχοντας σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ενώ κατέκτησε λίγα χρόνια αργότερα νταμπλ με τον ΑΟ Γλυφάδας όντας συμπαίκτης με τον Προκόπη Σαγανά που ανακοίνωσε πριν λίγο η ομάδα του Περιστερίου. Οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν εκεί για τον ικανότατο άσο καθώς πριν από τρια χρόνια πανηγύρισε αήττητος τον τίτλο του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ θετική πορεία είχε και στον Εθνικό Πειραιά όπου αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής κόντρα στον ΑΟ Τρικάλων χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει.
Πρόβλημα προσαρμογής δεν πρόκειται να συναντήσει στη νέα του ομάδα, αφού θα συνυπάρξει συμπαίκτης με τους Μανδύλη, Δάρρα, Σαγανά και Καραμέρη με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε ΑΟΤ Αλίμου και Τριγλία Ραφήνας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Γούλα. Ο 36χρονος αμυντικός μέσος γνωστός στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο από τις επιτυχημένες παρουσίες του σε όλες – ανεξαιρέτως-τις ομάδες που αγωνίστηκε, δέχτηκε την πρόταση που του κατατέθηκε γεγονός που δείχνει την πρόθεση της διοίκησης όσον αφορά τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.
Ο έμπειρος άσος που ξεχώρισε τόσο με την παρουσία του στον ΑΟΤ Αλίμου, στον Εθνικό Πειραιά, στον ΑΟ Γλυφάδας, στα Σούρμενα και στην Τριγλία Ραφήνας θα προσδώσει ποιότητα και χωρίς αμφιβολία θα είναι ένας από τος κινητήριους μοχλούς στη μεσαία γραμμή για την ομάδα μας.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο κάτι που δείχνει τον επαγγελματισμό του, την ποδοσφαιρική ‘σκέψη’ που διαθέτει αλλά και την εμπειρία για να ανεβάσει επίπεδο τον Άγιο Ιερόθεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα χρώματα της Γλυφάδας και του ΑΟΤ Αλίμου ο Γούλας πανηγύρισε πρωτάθλημα Δ’ (κατέκτησε και το Κυπελλο ΕΠΣΑ) και Γ’ Εθνικής, ενώ με τη δεύτερη ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο όντας αήττητος.
Ο Άγιος Ιερόθεος καλωσορίζει τον Γιώργο Γούλα στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο.