Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι-Χολαργός 1-0

Published

on

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Άγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν με 1-0 του Χολαργού.

Το συγκρότημα του ‘Γιώργου Αθανασιάδη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου στο 87′ όταν το σουτ του Καζάκου Δ. Πέρασε μόλις άουτ.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5′. Μετά από φάουλ ο Μηλιώνης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι Άγιοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο 76′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού αποβλήθηκε ο Σκαλέος καθώς έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Μάλιστα, έχοντας γίνει και οι τρεις αλλαγές από πλευράς Χολαργού την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε στα τελευταία λεπτά ο Πλεμμένος.

ΑΓΙΟΙ (Γιώργος Αθανασιάδης) Χατζάκης, Κοκότης, Αρκούδας, Μηλιώνης, Νταϊφώτης (36′ λ.τρ. Βυζανιάρης), Αθανασόπουλος, Κατσίκης. Λάλα (74′ Τσιάνος), Μειμάριδης, Πλεξίδας, Γκολφινόπουλος (46′ Πετούσης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζής) Σκαλέος, Καζάκος Δ., Κατσαρός Θ., Τζέλι, Χρόνης, Αναστασίου (46′ Νταβίδας), Ζώης (62′ Ευαγγελόπουλος), Λύρας, Καζάκος Π., Πλεμμένος, Κατσαρός Χ. (46′ Ρίζος).