Connect with us

7ος Όμιλος

Άγιοι Ανάργυροι-Αιγάλεω 1-1

Published

on

Του Πέτρου Κοσκινα

Το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στους Αγιους Αναργύρους και το Αιγάλεω δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους νεοφώτιστους να φτάνουν τους 5 βαθμούς σε τρία ματς και το Σίτι τους τέσσερις έχοντας ματς λιγότερο (εκκρεμεί η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την Θύελλα Καμαρίου).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν καλές στιγμές με τους Ραχίμ, στο 10′ με σουτ, Γουνδουλάκη στο 14′ με πλασέ, Φαρινολά 17′ με σουτ (απέκρουσε ο Χανιώτης) και Ραχιμ στο 24΄που απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των Αγιων.

Στο 27′ ο Ραχίμ με προβολή έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Γουνδουλάκη, όμως οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Γιώρα ισοφάρισαν στο 39′.

Ο Κανελλόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 52′ ο Γιώρας δεν ανησύχησε στο σουτ του Δωροβίνη, με τον Κανελλόπουλο στο 61′ να βλέπει το σουτ που εξαπέλυσε να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 65′ ήταν η σειρά του Αιγάλεω να απειλήσει όμως η κεφαλιά του Μπέλερη μετά το κόρνερ του Γουνδουλάκη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83′ ο Παπασάββας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το Σίτι έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι δεν δόθηκαν δυο πέναλτι αλλά και για τη στάση που τήρησε ο Τσουκαλάς και οι βοηθοί του.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Κοντιζάς, Μανδύλης (56′ Χρόνης), Μεταλλινός, Καρακώστας, Μαρτίνος, Κανελλόπουλος, Γκεμίσης, Κολλάς, Δωροβίνης (75′ Τουλουβασίλης), Σκούμας (69′ Καζβιρόπουλος)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Γιώρας, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης, Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μαρής, Ραχιμ, Γουνδουλάκης, Ζαχι (62′ Ντιρμίσι), Μπέλερης, Φαρινόλα (40′ λ.τρ. Στρίγγας (81′ Μπαττής)).