Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιαξ Ταύρου-Καματερό 0-0

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Άγιαξ Ταύρου και Καματερό σε παιχνίδι που αφορούσε την 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν αρκετά όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 8′ η κεφαλιά του Λέκκα βρήκε τον Κορδά σε ετοιμότητα που εδιωξε δύσκολα, με τον Βαλταμάτη να απαντάει στο 45′ και τον Ανδριόλα να ενεργεί σωστά και να απομακρύνει.

Στο 47′ απέκρουσε ο Κόρδας το σουτ του Τσιργιώτη, ενώ στο 65′ το σουτ Παναγιωτόπουλου από καλή θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αία Ταυρου και πάλι.
Στο 72′ έγινε η φάση του αγώνα, σε μια κόντρα επίθεση του Άγιαξ, ο Στασινόπουλος βρέθηκε σε φάση τετ α τετ και ο Ανδριόλας σταμάτησε το σουτ του αντίπαλου παίκτη με τα πόδια αποσπώντας τα χειροκροτήματα των φιλάθλων της ομάδος.
Στο 85′ απεβλήθη με κόκκινη (2η κίτρινη) ο Αθανασοπουλος για το Καματερό, ενώ στο 88′ ο Ανδριολας είπε και πάλι ‘όχι στο σουτ του Γερακάρη .
Κακή η διαιτησία Αλαμπεη, σωστοί οι Κοκαρίδας, Ματσούκας

ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδας, Στασινόπουλος, Τζανετής, Γεωργακοπουλος, Καπελης, Σιωζος, Ερμαλι, Βαλταματης (62′ Οικονομου), Κουρτι (72′ Τσιαφα), Σπανακος (79′ Γερακαρης), Τσιτιμακης

 
KΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριολας, Κοντοσταυλος, Τσιριγωτης (78′ Μποζάς), Λιονας, Μπουγιας, Καλογερόπουλος, Ντατις, Αγκολι (69′ Κλείντι) Αθανασοπουλος, Τσιργιωτης (62′ Παναγιωτόπουλος) Λεκκας