Connect with us

stoplekto

Άγγιξε την άνοδο στις Σιταποθήκες ο Ατρόμητος Πειραιά

Published

on

3-1 δύσκολα την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση  της ανόδου βρίσκεται ο Ατρόμητος Πειραιά, που έκαμψε με 3-1 στις Σιταποθήκες την ανταγωνιστική ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, δυο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καμινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 25’ μετά από γκολ του Παπαδόπουλου. Η ισοφάριση για τους «κυανόλευκους» ήρθε στο 38’, όταν ο διαιτητής Ποτόγλου έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδάκη , μια φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μητρόπουλος για το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα στο 63’ με τον Επιτροπάκη, για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μητρόπουλου.

Οι Καμινιώτες είχαν και δοκάρι με τον Βυζανιάρη στο  75’.

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Βορρίσης, Κασδοβασίλης, Καρασάββας, Θεολόγου, Σταμπούλογλου(40’ Παναγάκος), Κατωπόδης, Παπαδόπουλος, Κιούσης, Παπαμιχαήλ, Μνουλίδης(56’ Μαρινάκης), Νάστος(75’ Αξακαλίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρτα, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Χριστόπουλος(83’ Κοντάκος), Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης(90’ Λουβής), Παπαδάκης(65’ Μπαλτζάκης), Δανασής, Μητρόπουλος, Επιτροπάκης(75’ λ.τρ. Παλάτσιος).