Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άγγιξε Σουπερ Λιγκ η τελετή λήξης των ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Επαγγελματική ήταν η τελετή λήξης των ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου την οποία επιμελήθηκε αποκλειστικά ο νέος πρόεδρος της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Τσάτσο ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.. Ο Γνωστός επιχειρηματίας φρόντισε η γιορτή να είναι εξαιρετική έχοντας προετοιμάσει με ιδανικά τρόπο την εκδήλωση.

Το παρων στο γηπεδο ‘Παυλίδης’ έδωσαν οι Πρόεδρος Αντώνης Τσάτσος, αντιπρόεδροι Γιάννης Καρύδης, Γιάννης Ντόλτζης, γενικός γραμματέας Αντώνης Γαστεράτος, ταμίας Ματθαίος Σιώζος, γενικός αρχηγός Γιώργος Παυλόπουλος, ειδικός γραμματέας Δημοσθένης Ζωγράφος, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Στέφανος Στεφανάκης, έφορος ανδρικής ομάδας Μιχάλης Μιχαηλίδης, μέλη Ιωάννης Σμπόρος, Γιάννης Μοϊάνος, Βασίλης Παπανικολάου, Γρηγόρης Καρακώστας, Κωνσταντίνος Γαστεράτος, Φώτης Ζησάκης που είναι και ο προπονητής της α’ ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ματς συμμετείχαν οι προιπαίδες του Άγιαξ κόντρα στον Ολυμπιακό Ταύρου, ενώ τα Αστεράκια έδωσαν αγώνα με τον Αίαντα. Τα τζούνιορ του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ ενώ το παρών έδωσαν και οι ακαδημίες του Ιωνικού. Το θετικό είναι ότι του αγώνες επίδεξης παρακολούθησσαν αρκετοί γονεις που βρέθηκαν στην εξέδρα δείγμα του ενδιαφέροντος που έχει προκαλέσει η νέα προσφρά του Άγιαξ Τάυρου.

Το καλύτερο της εκδήλωσης ωστόσο ήταν η εμφάνιση του μάγου Άλεξ ο οποίος τόνισε ότι επιθυμία του αποτελε΄να εξαφανίζει τις πεθερές, με τον ίδιο να γνωρίζει την αποθέωση όταν διπλασίασε το περιστεράκι Ρίκο.

Στην εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι απονομές αφού δόθηκαν Κύπελλα και μετάλλια σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες. Τις απονομές έκανε ο δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου στον οποίο εκφράστηκαν ευχαριστίες για την τοποθέτηση στην έδρα της ομάδας του νέου πλαστικού τάπητα που είναι ένα πραγματικό στολίδι, οι αντιδήμαρχοι Γρούμπας και Φελάς, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Μάλιστα, προβλήθηκε και βίντεο σε μεγάλη οθόνη με την ιστορία του συλλόγου.