Connect with us

slideshow

«Δώστε προτάσεις, ΑΕΚάρχες…»

Published

on

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα περιμένει την Petit Chateau μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, κάλεσε όποιον ενδιαφερόμενο να καταθέσει την πρόταση του έως τις 27 του ίδιου μήνα, ενώ κάνει λόγο για αισχρή επίθεση που δέχεται ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία Petit Chateau θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (καταληκτική ημερομηνία), ώστε η εν λόγω εταιρία να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν.

 

Παράλληλα, συνεχίζεται η αξιολόγηση άλλων προτάσεων, θέτοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα το άμεσο και απώτερο συμφέρον της ομάδας μας.

 

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα.

 

Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, που θα της υποβληθούν εγγράφως έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες.

 

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόταση προς όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας και έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να υπερασπιστούν την υπόσταση και την ιστορία της να το κάνουν.

 

Η ομάδα μας έχει συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πρώτο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, διαθέτει καινούργιο προπονητή και στοχεύει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας και να αδιαφορήσουν για τη συνεχιζόμενη και ελεγχόμενη αισχρή επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

 

Από “έγκριτους” ΑΕΚάρες, ανέξοδους λεονταρισμούς, λόγια, τζάμπα κριτική από τον καναπέ και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών, διοίκηση μέσω των “αντικειμενικών” ΜΜΕ και δημοσιογράφων που συντηρούνται από άλλων αποχρώσεων συμφέροντα και που όλως τυχαίως ασχολούνται συνεχώς με την ΑΕΚ, πλέον χορτάσαμε. Όποιος είναι ΑΕΚ ας το αποδείξει τώρα, υποβάλλοντας τις προτάσεις του.

Πηγή: newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply