Connect with us

Uncategorized

Όλοι στα Σπάτα αυτή την ώρα – Σενάρια αποχώρησης του Μανόλο…

Published

on

Όλη η ΑΕΚ βρίσκεται στα Σπάτα τις τελευταίες ώρες, εκεί που είναι οι σκέψεις των φιλάθλων της για να φανεί τελικώς ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας, όσον αφορά το θέμα του προπονητή τουλάχιστον.

 

Ο Μανόλο Χιμένεθ μαζί με τον μάνατζέρ του, ο Σταύρος Αδαμίδης αλλά μέλη της διοίκησης, αλλά και το νομικό και οικονομικό επιτελείο της ΑΕΚ είναι στο προπονητικό της “Ένωσης”, όπου αναμένεται μετά την προπόνηση να υπάρχει σύσκεψη για το μέλλον του Ισπανού στην ομάδα.

 

Τα σενάρια είναι πολλά και όσο και αν δεν επιβεβαιώνεται κανένα από τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη, πολλά από αυτά δεν έχουν στην επόμενη μέρα τους τον Ισπανό προπονητή.

 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαζύγιο του Χιμένεθ με την ΑΕΚ κοινή συναινέσει, αν καταφέρει η Ένωση και εξασφαλίσει να πληρώσει μόνο τα δεδουλευμένα και όχι όσα έχει να πάρει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

 

Σε αντίθετη περιπτωση αυτά που ζητάει ο Χιμένεθ έχουν να κάνουν με κάποιες εγγυήσεις για να συνεχίσει να προπονεί την ομάδα.

 

Αρχικά ζήτησε να καταβληθούν σε εύλογο διάστημα το οφειλόμενα στον ίδιο και τους παίκτες, ενώ ζήτησε και προστασία από τη διοίκηση σε περιπτώσεις κρίσης, όπως αυτή που περνάει η ΑΕΚ τώρα.

 

Τις απαιτήσεις αυτές ο Σταύρος Αδαμίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να της υποσχεθεί και ο Κωστένογλου είναι πάντα στο προσκήνιο ως αντικαταστάτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply