Connect with us

Uncategorized

“Χ”όρτασαν μπάλα στο Αγρίνιο..

Published

on

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο Αγρίνιο. Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, μετά από έναν αγώνα που εκτός από τα 4 γκολ, είχε ένα δοκάρι, μία αποβολή και πολλές ευκαιρίες.

 

Ο Παναιτωλικός μπήκε φουριόζος στο ματς και έκλεισε στα καρέ του τον ΠΑΣ. Το ματς είχε μεγάλη ένταση αφού ήταν νωπές οι μνήμες από το περυσινό αγώνα των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, όταν οι Γιαννιώτες δεν είχαν τηρήσει το fair play και είχαν σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης.

 

Στο 12′ λίγο έλειψε να τιναχτεί ο αγώνας στον αέρα όταν ο Καμαρά δεν αντιλήφθηκε ότι ο Τζημόπουλος ήθελε να πετάξει τη μπάλα εκτός για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Πάντο και η κατάσταση ξέφυγε. Ο διαιτητής μοίρασε κίτρινες κάρτες για να επανέλθει η ηρεμία.

 

Στο 24′ ο διαιτητής Δελφάκης έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό, όταν ο Θεοδωρίδης μπήκε στην περιοχή, είδε απλωμένο το πόδι του Κώτσιου και έπεσε στο χορτάρι. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα τράβηξε τελευταία στιγμή το πόδι του αλλά ο ρέφερι έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Θεοδωρίδης ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ.

 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το δεύτερο γκολ αλλά ξέχασαν να αμυνθούν. Ο Μπακαγιόκο στο 30′ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πατσατζόγλου και έφερε το ματς στα ίσα.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Παναιτωλικό μετά από 4 λεπτά ήρθε και η ολική ανατροπή. Ο Ντε Βιτσέντι με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Τζενάμο.

 

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγα δευτερόλεπτα αφού ο Καμαρά με κεφαλιά επανέφερε την ισορροπία.

 

Στο 39΄ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρότσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό…

 

Στο δεύτερο ο ΠΑΣ ήταν σαφώς ανώτερος, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό του πλεονέκτημα αλλά ο Μπακαγιόκο δεν ήταν στη μέρα του.

 

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 49′ όταν πέρασε και τον Τζενάμο όμως από πλάγια θέση αστόχησε απελπιστικά.

 

6 λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από το τρίτο του γκολ αλλά ο Γεωργίου από κοντά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τζενάμο.

 

Στο 81′ ο Μπεσέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό άλμα αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ λόγω επιθετικού φάουλ.

 

Ο Παναιτωλικός κράτησε τελικά τον πολύτιμο βαθμό και μάλιστα στα τελευταία λεπτά έψαξε και τη νίκη.

 

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης (57′ Παλαιολόγος), Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (79′ Μπαμόγκο), Χαριστέας, Σιόντης, Άντι, Καμαρά (83′ Μεζάκ).

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Σκαρντοβέλι, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου (85′ Κουέβας), Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (76′ Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Ντε Βιτσέντι (68′ Μπεσέρα).

Πηγή: newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply