Connect with us

slideshow

Φούντο για Τρίκαλα, Καρδίτσα, Αίγιο, Αία, Ασπρόπυργο

Υποβιβασμός για πέντε ομάδες

Published

on

Τα Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι οι δυο νέες ομάδες της Football League 2, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

Βάσει αυτής της απόφασης Παναιγιάλειος, Αίας Σαλαμίνας και Ασπρόπυργος υποβιβάστηκαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

 

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την αίτηση διόρθωσης-ερμηνείας της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ της υπ΄ αριθμ. 185/5-9-2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 281/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ και της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

 

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και του Προέδρου Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 284/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

 

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει, κατά πλειοψηφία αναφορικά με την β’ πράξη της δυσφήμησης και ομόφωνα κατά τα λοιπά, στην ουσία την έφεση του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 285/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

 

5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει, κατά πλειοψηφία αναφορικά με την β΄ πράξη της δυσφήμησης και ομόφωνα κατά τα λοιπά, στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΕΝ. ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ-ΔΟΞΑ και του ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Γ. κατά της υπ’ αριθμ. 286/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.

 

6. Απορρίπτει ως εκπρόθεσμη την έφεση της ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και του ΦΥΝΤΑΝΗ Π. κατά της υπ’ αριθμ. 287/19-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ”.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply