Connect with us

4ος Όμιλος

Το καθήκον του ο Εργοτέλης

Published

on

Στους τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ιωνικό μείωσε τη διαφορά του ο Εργοτέλης που έκανε το καθήκον του στο Κρητικό ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών επικρατώντας με 2-0. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ χάρις σε γκολ των Κατσικοκέρη στο 33′ μετα το λάθος του Κόλλια, και Λεάλ στο 48′ με πέναλτι πήραν το τρίποντο στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Από την άλλη, ο Ερμής πάλεψε το ματς και απέδειξε ότι δικαίως βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης ομως, η συγκομιδή του από το συγκεκριμένο ματς ήταν μηδαμινή γεγονός που αφήνει τους Ρεθυμνιωτες αρκετά πίσω όσον αφορά την μάχη του τίτλου, αφού παρέμειναν στους 23 βαθμούς και την 5η θέση.

 

Στο 17′ ο Τοπούζης έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πουλάκη με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 22′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 29′ ο Κόλλιας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζανή.

Μετά το 1-0, ο Εργοτέλης είχε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά δεν το έκανε αφού το πλασέ του Μίνγκα κατέληξε στο δοκάρι , ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Κατσικοκέρη κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 76′ ο Σκουτέλης έκανε το σουτ η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο δοκάρι και ο Βασιλειάδης έδιωξε, ενώ στο 84′ ο Τζανής έδιωξε δύσκολα το γύρισμα του Πλουσή.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λεάλ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 αφού το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Εργοτέλης (Σουλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Μίνγκας (86’ Μπρατσιάνι), Σερζίνιο (76’ Κοιλιάρας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μισέλ.

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πλουσής Βασ, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης (74’ Χατζηβασίλης), Πουλάκης, Φαμπίνιο (60’ Προβυδάκης), Τοπούζης (58’ Σκουτέλης), Ρόβας, Πασιαλής.1