4ος Όμιλος

Το ‘ευχαριστώ’ του Ρούσσου στο Αιγάλεω

Το ‘ευχαριστώ’ του Ρούσσου στο Αιγάλεω

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αιγάλεω γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον επιθετικό, Αλέξανδρο Ρούσσο. Ο ικανοτατος επιθετικός ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Αγία Ελεούσα συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, ο ικανοτατος άσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στη διοίκηση αλλά και στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Ρούσσο. Τον ευχαριστουμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα μετά την αποχώρηση του από την ομάδα δήλωσε:

Όλα τα ωραία διαρκούν λίγο και έχουν ένα τέλος. Επαγγελματικοί λόγοι με ανάγκασαν ύστερα από 1,5 χρόνο παρουσίας μου να αποχωρήσω από το Αιγάλεω αλλά φεύγω χαρούμενος και ευτυχισμένος γιατί όλοι μαζί πετύχαμε τον πολυπόθητο στόχο που ήταν η άνοδος της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Θέλω να πιστεύω ότι κατά το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα και σε όσους αγώνες συμμετείχα έδωσα και τη ψυχή μου στον αγωνστικό χώρο με αποτέλεσμα σε 12 αγώνες να πετύχω 9 γκολ ενώ τη δεύτερη χρονιά αρκετοί ‘αστάθμητοι παράγοντες’ τους οποίους δεν θέλω να αναφέρω με ανάγκασαν να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που ήθελα και μπορούσα.

Στον ΑΟ Αιγάλεω έζησα και καλές αλλά και κακές στιγμές αλλά αναμφίβολα οι καλές ήταν οι πιο πολλές από τις κακές με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τέλος φεύγοντας θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυο ηγέτες της ομάδας, τους κυρίους Γιάννη και Άρη Παλτόγλου που από την πώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με πίστεψαν και οι οποίοι εκτός από σπουδαίοι παράγοντες είναι και πολύ αξιόλογοι ανθρωποι και είναι αναγκαίοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Τιρτιράκη, τον κ. Φώτη Χρυσούλη καθώς και το Δ.Σ. Όπως και τους φιλάθλους της ομάδας.

Εύχομαι στο Αιγάλεω τα καλύτερα’.

4ος Όμιλος

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Μιχάλης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου»

Κυριάκου Παντζαρίδη10/04/2018

Οι ‘Φούρνοι Ήπειρος’ χτυπούν την κρίση και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριάκου Παντζαρίδη17/02/2018

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2017

Ο Μεζίνη στο Άργος

Κυριάκου Παντζαρίδη23/09/2017