Connect with us

Uncategorized

Τον νίκησε, τον πέρασε, τον…βύθισε – Σόου Σουμπίνιο στη Λιβαδειά

Published

on

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και για πρώτη φορά απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, βάζοντας σε μεγάλους μπελάδες τους Αγρινιώτες που έμειναν για 10ο σερί αγώνα μακριά από τις νίκες.

Ο Λεβαδειακός μπήκε φουριόζος στο ματς και αφού έχασε τρεις ευκαιρίες μέχρι το 10′, τελικά πήρε αυτό που δικαιούταν βάση της εικόνας του αγώνα.

 

Ο Ναπολεόνι με ωραία ενέργεια γύρισε στον Σουμπίνιο και ο Βραζιλιάνος από κοντά άνοιξε το σκορ.

 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το δεύτερο γκολ τους. Ναπολεόνι και Σουμπίνιο έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν, ενώ ο Παναιτωλικός άγγιξε την ισοφάριση στο 34′ με τον Κούσα. Ο αμυντικός των Αγρινιωτών έπιασε το γυριστό σουτ αλλά ο Μουλόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο πολλοί περίμεναν την αντίδραση του Παναιτωλικού, όμως ο Λεβαδειακός ήταν και πάλι κυρίαρχος. Στο 53′ ο Σουμπίνιο φλέρταρε με το γκολ της χρονιάς, όταν από τη σέντρα σημάδεψε το δοκάρι.

 

Η μοναδική στιγμή που καρδιοχτύπησαν οι γηπεδούχοι ήταν στο 58′ όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Χαριστέα.

 

Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν και το δεύτερο γκολ και το βρήκαν στο 84′ με τον Σουμπίνιο να σκοράρει για 4η φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

 

Ο Λεβαδειακός ξέφυγε για πρώτη φορά από την επικίνδυνη ζώνη και βύθισε τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα τους από ομάδα που βρισκόταν πιο χαμηλά από αυτούς στη βαθμολογία και ο κίνδυνος πλέον του υποβιβασμού είναι μεγάλος.

 

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (92′ Πόποβιτς), Σουμπίνιο (90′ Μελισσάς), Φαβάλι, Μεντι, Αλεξίου, Βασιλείου (69′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας.

 

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Σιόντης, Άντι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (77′ Φερνάντες), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Ακαλέ (46′ Αναστασιάδης).

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply