Connect with us

3ος Όμιλος

Τον… λύτρωσε ο Μητρόπουλος

Published

on

Ούτε η Δόξα Μανολάδας μπόρεσε να βάλει φρένο στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί ο Βύζας Μεγάρων από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ο Βασίλης Στασινόπουλος. Το σωματείο από τη Δυτική Αττική παρότι φάνηκε να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στους ‘μαυραετούς’ κατέθεσε σώμα και ψυχή στον αγωνιστικό χάρο παίρνοντας μια παλικαρίσια νίκη με 2-1. Με αυτό το τρίποντο, οι Μεγαρίτες διατήρησαν τη διαφορά τους από τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη και παλεύουν για την παραμονή. Πάντως, οι κιτρινόμαυροι οφείλουν πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Γιώργου Μητρόπουλου ο οποίος στις καθυστερήσεις βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο χαρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει το σκορ στο 75′ ο Μελετίδης με σουτ, με τον Παπαδόπουλο στο 85′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 60′ όμως η ενέργεια του Κολιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσάπαλου.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης (Χανίων), Μανούρας (Τρικάλων)-Πυργάκης (Κορινθίας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Κολιόπουλος (71′ Ανδριανόπουλος), Σιδέρης, Βλάχος, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρατάκης, Σελμανάι (50′ Μητρόπουλος)

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Σωτηρόπουλος (27′ λ. τρ. Λιβάνης), Μπίζος, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος (88′ Νικολακόπουλος), Βάτσης, Μελετίδης, Αργυρόπουλος (72′ Κοτσόκολος), Γούρμος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply