Connect with us

Uncategorized

Την κοπάνησαν παίκτες απο τον Τηλυκράτη!

Απεργία και αποχωρήσεις παικτών στη Λευκάδα.

Published

on

Με δραματικές εξελίξεις στο στρατόπεδο των “κυανέρυθρων” ξεκίνησε η εβδομάδα, καθώς έχουμε την απεργία και την αποχώρηση των παικτών από τον Τηλυκράτη, με το μέλλον της ομάδας για την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική, να είναι αβέβαιο.

Ο προπονητής κ Μπίλης, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει και να μην μπορέι να συμμαζευτεί. Μεταγραφές γίνονται κανονικά, ενώ και ο Παύλος Μυροφορίδης έχει μείνει κανονικά στην θέση του.

 

Τα μάζεψαν και έφυγαν…

 

Σε απεργία διαρκείας βρίσκονται οι παίkτες του Τηλυκράτη, καθώς έχουν να κάνουν προπόνηση τρεις μέρες, με τους περισσότερους να έχουν φύγει από το νησί, μέχρι νεοτέρας, ίσως όμως και για πάντα.

 

Τα πάντα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες. το γυαλί φαίνεται να είχε σπάσει πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά για να μην εκτεθεί το σωματείο ,κατέβηκαν και έπαιξαν κανονικά στο φιλικό παιχνίδι και στην συνέχεια προχώρησαν στην απεργία, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, αλλά έβρισκαν πόρτες κλειστές

 

Στον αέρα ο Λεωνίδας Μπίλης…

 

Όλη αυτή η ρευστή κατάσταση, επειρεάζει και τον προπονητή της ομάδας κ. Μπίλη, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Φήμες κάνουν λόγο για την επιστροφή του κ. Βασιλειάδη, στο πόστο του προπονητή.

 

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει επαφή με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του σωματείου, κάτι που ενισχύει το παραπάνο σενάριο.

 

Συνεχίζουν κανονικα…

 

Παρά την όλη κατάσταση που επικρατεί η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ, δεν φαίνεται να αφήνει το έργο της στου δρόμου τα μισά, όπως πολλοί αφήνουν να εννοηθεί.

 

Είναι μόνοι τους και το γνωρίζουν, αφού από την αρχή που ανέλαβαν πιο πολύ αμφισβήτηση υπάρχει, παρά στήριξη. Αλλά παρόλο αυτά, συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση, αφού χθες ανακοίνωσαν τους Πίτκα, Σκαρλάτο, Καταγή και Παγώνη.

 

(Πηγή: lefkadasportnews.gr)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply