Connect with us

darzetas

Την «γλυτώνει » ο Πανελευσινιακός

Τζανόπουλος: « Μόνο ο διαιτητής μπορούσε να πάρει απόφαση για αναβολή»

Published

on

Ποιος θα περίμενε ότι ένας αγώνας καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Όταν στον πρώτο αγώνα ο Πανελευσινιακός συνέτριψε την Αργώ Μεγάρων με 11-0 κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια εξέλιξη. Ο δεύτερος αγώνας δεν έγινε αφού οι άνθρωποι του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας φρόντισαν να βάλουν λουκέτο και να μην επιτρέψουν την διεξαγωγή του αγώνα υποστηρίζοντας ότι είχαν γίνει βανδαλισμοί στο γήπεδο από αγνώστους που μπήκαν να παίξουν(!!) το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας ζημιές στον αγωνιστικό χώρο . Πολλά ειπώθηκαν , πολλά γράφτηκαν . Κάποιοι μίλησαν για μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών του Πανελευσινιακού σε πρωτάθλημα και ή του Κύπελλο, αφού σαν γηπεδούχος είχε την ευθύνη. Άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο .Πως αφού το γήπεδο ανήκει στον Δήμο , άνθρωποι του οποίου έκλεισαν το γήπεδο , γιατί έτσι τους …κάπνισε , η ομάδα δεν φέρει ευθύνη . Αν σε κάτι ευθύνεται είναι ότι δεν ειδοποίησε έγκαιρα για αλλαγή του γηπέδου.

Τον λόγο έχει η ΕΠΣΔΑ που θα αποφασίσει στο προσεχές συμβούλιο αφού δεν έχει ασχοληθεί ακόμα . Ή μάλλον ασχολήθηκαν άνθρωποι της με έμμεσο τρόπο . Ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Οικονόμου με δηλώσεις του τόνισε ότι «το παραχωρητήριο δεσμεύει τους Δήμους που θα πρέπει να παραχωρούν τους αθλητικούς χώρους στα σωματεία και όχι να τους κλείνουν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Τζανόπουλος άφησε αιχμές για την επιτροπή του γηπέδου λέγοντας ότι για την αναβολή ενός αγώνα λόγω κακού αγωνιστικού χώρου, ο μόνος που μπορεί να πάρει απόφαση είναι ο διαιτητής και κανένας άλλος…

Μετά από τα παραπάνω , δεν χωρά αμφιβολία ,ότι ο Πανελευσινιακός θα «βγει λάδι» από αυτή την υπόθεση…

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply