Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Πολυμέρης από τον Εθνικό Αστέρα

Τέλος ο Πολυμέρης από τον Εθνικό Αστέρα

Μέσω κοινοποίησης του στο facebook, ο Μαρίνος Πολυμέρης έκανε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αστέρα.

Ο ίδιος υπογραμμίζεται ότι μέσω τηλεφώνημα που δέχθηκε από την κ. Σπυρόπουλου πληροφορήθηκε ότι απολύεται αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά της διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του

Με λύπη ανακοινώνω το τέλος της συνεργασίας μου με τον ιστορικό Εθνικό Αστέρα.
Η διοίκηση της κ. Σπυροπούλου επέλεξε να με απολύσει. Η διοίκηση της κ. Σπυροπούλου με απέλυσε με ένα τηλεφώνημα διάρκειας 20 δευτερολέπτων.
Άραγε σκέφτηκε πως παρέλαβα την ομάδα στις 2 Ιανουαρίου του 2017 και πως είναι αυτή τη στιγμή;; Άραγε με απέλυσε λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας, όντας μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και μάλιστα έχοντας ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;; Άραγε με απέλυσε για τη γενικότερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την οποία μιλούν με θαυμασμό όλα τα σωματεία της Καισαριανής και όχι μόνο… Η μήπως με απέλυσε για τους παίκτες που έφερα προσωπικά εγώ στην ομάδα, το ταλέντο και οι ικανότητες των οποίων είναι για υψηλότερες κατηγορίες, με την ίδια να μην φέρνει ούτε 1 ποδοσφαιριστή…Τον πραγματικό λόγο της απόλυσής μου από τη διοίκηση της κ. Σπυροπούλου, τον ξέρουν οι ποδοσφαιριστές μου τους οποίους τους ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συνεργασία μας και θέλω να ξέρουν οτι είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τη δουλειά μας.
Ευχαριστώ επίσης τους δύο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ συνεργάτες μου ΔΟΥΠΚΑΡΗ ΣΤΑΘΗ κ ΠΗΤΤΑ ΝΙΚΟ , που ο καθένας συνέβαλε με την όρεξη και το ρόλο του στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος της Καισαριανής και του Εθνικού Αστέρα ότι έδωσα και την ψυχή μου για την Ιστορικότερη ομάδα της περιοχής μας.

ΥΓ: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Με εκτίμηση, Μαρίνος Πολυμέρης

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αρθρα απο Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στα γήπεδα της ΕΠΣΑ

Κυριάκου Παντζαρίδη15/12/2017

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Κυριάκου Παντζαρίδη12/12/2017

Το πρόγραμμα της Αθηνας για το προσεχές σαββατοκύριακο

Κυριάκου Παντζαρίδη05/12/2017

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Κυριάκου Παντζαρίδη01/12/2017

Οι διαιτητής του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ (18, 19/11)

Κυριάκου Παντζαρίδη16/11/2017

Οι διαιτητές της Αθήνας για το προσεχές σαββατοκύριακο

Κυριάκου Παντζαρίδη09/11/2017
error: Content is protected !!