Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τον πρωτο λογο ο Θρίαμβος – Περιμένει… η Πεύκη

Published

on

Η μέτρια σεζόν που πραγματοποίησαν είχε ως αποτέλεσμα να τους φέρει στο σημείο να κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία. Αμφότεροι γνώριζαν ότι οποιοδήποτε λάθος στον αγώνα του ΔΑΚ Αιγάλεω θα κόστιζε, έτσι παρατάχθηκαν στο γήπεδο με πρωταρχικό στόχο να μην δεχθούν γκολ. Σε αυτό τον τομέα τα κατάφερε ο Θρίαμβος Αθηνών ο οποίος παρότι δεν εξέπληξε με την απόδοση του, επικράτησε της Πεύκης με 1-0 και αύξησε κατά πολύ τις ελπίδες του για παραμονή. Μάλιστα, αν σήμερα εξασφαλίσουν τη σωτηρία στη Γ’ Εθνική Ηλυσιακός και ΑΟ Γλυφάδας, αυτομάτως θα τα έχει καταφέρει και η ομάδα του Νέου Κόσμου! Από την άλλη, η μοναδική ελπίδα της Πεύκης για αποφυγή του μοιραίου είναι να σωθούν οι δύο προαναφερθείσες και να ανέβει στη Γ’ Εθνική πρωταθλήτρια των Αθηνών!

 

Καλύτεροι στα σημεία οι ‘πράσινοι’

Μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους οι ‘πράσινοι’ ήταν καλύτεροι στα σημεία και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια από τις λιγοστές φάσεις που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι. Από την άλλη, οι ‘μπλε’ δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους, παραμένοντας σε ρηχά νερά, παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο α’ μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν στο 29′. Στην επανάληψη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, ωστόσο απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89′ ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. 

Διαιτητές: Τριτσώνης, Καρατζίκας-Χαρίτος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Κατσουρίδας, Συμεωνίδης, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Π. Μαντακίδης, Βασίλι (48′ Παππάς), Λιόσης, Σαλαπάτας (87΄Σολδάτος), Μαστρογιάννης, Χατζίου (79′ Τοροσιάδης)

ΠΕΥΚΗ: Σαϊτης, Κοκαβέσης (82′ Κόρδας), Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταληνός, Γιακουμής (63′ Σινάνι), Κιάφα (75′ Καμπέρης), Μάτσος, Ιορδανίδης, Θεοδωρόπουλος, Βαφειάδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply