Connect with us

slideshow

Στον αέρα τα πρωταθλήματα στον Πειραιά..

Published

on

Μπλακ άουτ στα πρωταθλήματα του Πειραιά βάζει η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων με κάτι παραπάνω από ορατό τον κίνδυνο να μην διεξαχθούν οι αγώνες στις τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες του πειραϊκού πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα με τα τηλέφωνα να έχουν ανάψει ανάμεσα στους παράγοντες της ΕΠΣ Πειραιά και τους δημάρχους και αντιδημάρχους των τοπικών Δήμων.

Λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων πολλά από τα γήπεδα είναι κλειστά και οι ομάδες απροπόνητες. Τα γήπεδα αυτά ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά Σάββατο και την Κυριακή με αποτέλεσμα κάποια παιχνίδια να αναβληθούν η ακόμα να ματαιωθεί ολόκληρη αγωνιστική. Συγκεκριμένα τα γήπεδα σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Τζιτζιφιές και το « Π. Νικολαϊδης» είναι με λουκέτο εδώ και μέρες λόγω της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων και οι ομάδες που προπονούνται σε αυτά – δεν είναι και λίγες- δεν έχουν πατήσει γήπεδο και δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Συνεργάτης από το stoplekto.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Νίκαιας Σπύρο Νικολάκη, ο οποίος προσπάθησε να εμφανιστεί καθησυχαστικός λέγοντας πώς «όλα θα πάνε καλά». Αντίθετα, οι υπάλληλοι επιμένουν να κρατάνε κλειστά τα γήπεδα και ολόκληρη η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά είναι σε διαρκείς επαφές τόσο με εκπροσώπους των δημοτικών υπαλλήλων όσο και με τις δημοτικές αρχές προκειμένου να εξευρεθεί λύση. Πάντως, παρόλες τις προσπάθειες δεν έχει ακόμα βρεθεί άκρη, κάτι που αναμένεται να γίνει το Σάββατο, και η αναβολή είναι ένα ενδεχόμενο ορατό.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply