Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα 4Χ4, φωνάζει ο καταδικασμένος Θρίαμβος

Published

on

Με νίκη έκλεισαν την χρονιά τα Σούρμενα αφού επικράτησαν εντός έδρας 4-2 του Θριάμβου Αθηνών, ο οποίος ελπίζει πλέον μόνο σε μπαράζ για να παραμείνει την Α’ Κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό με πολλούς πρωταγωνιστές, όπως ο διαιτητής Χαλδαίος για τον οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ έπειτα από γύρισμα του Λάμπρου Μαντακίδη και πλασέ του Μαστρογιάννη, όμως στο 17′ οι ”ροσσονέρι” κέρδισαν πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Δημογιάννης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Σε άλλες φάσεις του πρώτου μέρους ο Αλευρής εξουδετέρωσε στο ”Γ” το φάουλ του Δημογιάννη στο 24′ ενώ στο 32′ ο Θρίαμβος ζήτησε έντονα πέναλτι για χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε βροχή από γκολ, θέαμα αλλά και πολλά νεύρα. Στο 57′ ο Γιαννόπουλος κερδίζει πέναλτι και την κόκκινη του Ζαχαρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για παράβαση πάνω στην γραμμή αλλά ο Δημογιάννης έστησε ξανά την μπάλα στην άσπρη βούλα και σκόραρε για την ανατροπή. Στο 62′ ο Χατζηγεωργίου βρήκε κάθετα τον Γιαννόπουλο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Αλευρή πλασάροντας εύκολα για το 3-1. Σε αυτή την φάση ο πάγκος του Θριάμβου διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ, όπως και στο 66′ όταν δώθηκε τελικά στο φάουλ στον Μαστρογιάννη και απευθείας κόκκινη στον Μπουγιούκο. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 83′ ο Χατζηγεωργίου σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και παρά το διώξιμο του Θεμελίδη πάνω στην γραμμή ο διαιτητής έδειξε σέντρα για το 4-1 σε μια πολύ δύσκολη φάση. Το τελικό 4-2 γράφτηκε στο 86′ έπειτα από σέντρα-σουτ του Σαλαπάτα και προβολή του Χατζηναθαναήλ.

Έτσι, η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα ολοκλήρωσε την χρονιά με 51 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Περιστέρι-Εθνικός Αστέρας για να δει αν θα τερματήσει δεύτερη ή τρίτη. Αντίθετα, το συγκρότημα του Μανώλη Καπίρη τερμάτισε στην 13η θέση με 42 βαθμούς που οδηγεί μέχρι στιγμής στα μπαράζ παραμονής με την Πεύκη.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Τσολακίδης, Μαχαίρας Κ.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λυρός, Μεττλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Τσικριτέας (46′ Ρίζος), Πρέκας, Μπουγιούκος, Γιαννόπουλος (85′ Λίτσας), Χατζηγεωργίου, Δημογιάννης (63′ Μπανακάκης).   

Θρίαμβος (Μανώλης Καπίρης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσορίδας, Ζαγκλής (72′ Συμεωνίδης), Θεμελίδης Δ., Μαντακίδης Π., Παππάς (77′ Τοροσιάδης), Λιόσης, Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Μαντακίδης Λ. (58′ Χατζηναθαναήλ).

Photo: Sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply