3ος Όμιλος

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Οι πρώτες ημέρες του 2018 αναμένεται να μπουν ήδη στις ζωές μας και οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο… πόδι αφού ετοιμάζονται για τους ετήσιους χορούς τους που περιλαμβάνουν παράλληλα και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Και αφού η συγκεκριμένη αλυσίδα-φούρνων έχει μπει στις ζωές μας δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και να μην αναφέρουμε τη σούπερ-προσφορά των καταστημάτων ‘Ήπειρος’ όσον αφορά την βασιλόπιτα που αναμένεται να προμηθεύσει τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των Φούρνων, Αντώνης Τσάτσος, αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνούν οι ομάδες, έχοντας περάσει και ο ίδιος από το πόστο του παράγοντα, αποφάσισε να ορίσει ως τιμή 6 ευρώ το κιλό για κάθε βασιλόπιτα εξυπηρετώντας τα σωματεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός επιχειρηματίας βοηθάει τα σωματεία τόσο του Πειραιά όσο και της Αθήνας αφού αρκετές φορές έχει δείξει τη συμπαράσταση του τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αποτελώντας έναν άνθρωπο-κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες με τη σειρά τους πρέπει να τον στηρίξουν αφού καθημερινά παλεύει και προσφέρει τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και σε άλλα αθλήματα και κυρίως στο μπάσκετ.

 

3ος Όμιλος

Αρθρα απο 3ος Όμιλος

Παρελθόν ο Πέππας από την Προοδευτική

Κυριάκου Παντζαρίδη25/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Σουανης στο Διαγορα

Κυριάκου Παντζαρίδη24/09/2017

Τέλος ο Σκάρος από τον Ιωνικό

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2017

Ανακοίνωσε Γωνιάδη το Λουτράκι

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017

Κατσιγιάννης: «Κανένας δεν θα μας χαριστεί»

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017
error: Content is protected !!