Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Σκόρπισε τον Κένταυρο με 7-0 ο Ακάδημος…

Published

on

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Ακάδημος Αμαρουσίου απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων.Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κένταυρου(7/9). Η ομάδα του Αμαρουσίου μπήκε δυνατά στον παιχνίδι και πριν συμπληρωθούν 5΄κέρδιζε 0-2 χάρη σε 2 γκολ του Ρεγκούλη ο οποίος εκμεταλεύτηκε άριστα τις πάσες του Πολλάκη και τις μετέτρεψε σε γκολ.

Στο 22΄ ο Μπρίλης δεν αστόχησε στο τετ α τετ έπειτα από καταπληκτική πάσα του Μαραβελάκη Ηλία.Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ακάδημος πέτυχε και τέταρτο γκολ με σκόρερ πάλι τον Ρεγκούλη αυτή την φορά από πάσα του Μπρίλη.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ να είναι 0-4 υπέρ της φιλοξενουμενης ομαδας.Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο,δηλαδή με γκολ για τον Ακάδημο.Ο Πολλάκης μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια τελείωσε ιδανικά την φάση για να γράψει το 0-5.

Ο Κένταυρος βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να σημειώση το γκολ της τιμής,όταν έπειτα από υπέροχη προσπάθεια του Μουρτόπαλλα πάσαρε την κατάληλη στιγμή στον επερχόμενο ποδοσφαιριστή ο οποίος πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Στα λεπτά που απέμεναν ο Κένταυρος προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.Έτσι λίγα λεπτά πριν την λήξη ο Ακάδημος σκόραρε δυο γκολ με δράστη τον Μπρίλη.

Από την ομάδα του Ακάδημου ξεχώρισαν οι:Μαραβελάκης Στέλιος,Πολλάκης,Εμίρη και Χαρίσης,ενώ εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Ρεγκούλης ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.Σταθεροί ήταν και οι:Νικολαϊδης και Μαραβελάκης Ηλίας.

Ακάδημος: Σκαματζούρας,Μούστα,Νικολαϊδης,Μαραβελάκης Στε,Χαρίσης,Μαραβελάκης Ηλ,Πολλάκης,Ντάτης,Ρεγκούλης,Μπρίλης,Κοβός,Εμίρης

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μπρίλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply