Connect with us

4ος Όμιλος

“Σεισμό” με Φαμπίνιο ο Πανθηραϊκός

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η νέα διοίκηση θα σήκωνε μανίκια και θα έκανε σωστή και μεθοδική δουλειά όπως είχε γίνει πριν από δυο χρόνια στον Πανθηραϊκό.

Άλλωστε το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει η ομάδα θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με πέρυσι με δεδομένο ότι υποβιβάζονται οι μισές και πλέον ομάδες, κάτι που δείχνει ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές και στοχευμένες κινήσεις.

Τα πρώτα βήματα έγιναν με την απόκτηση των Αλέξανδρου Μπίρη και Στέλιου Γκίκα, για να επακολουθήσει η τρίτη φοβερή μεταγραφή που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των Κυκλάδων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Φαμπίνιο Μασάδο, με την κίνηση αυτή να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ομίλου.

Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας με δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος άσος πριν από δυο χρόνια πανηγύρισε το πρωτάθλημα της κατηγορίας με τον ΟΦΗ ενώ πέρυσι είχε θετική παρουσία με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο ‘Φαμπι’ με θητεία σε Ιωνικό, Εθνικό, Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό και Καλλιθέα αναμένεται να βοηθήσιε σημαντικά τους Κυκλαδίτες αφού τα τελευτάια χρόνια μετράει περισσότερες από 225 συμμετοχές