Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικός ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Θριάμβου Αθηνών και επικράτησε δίκαια εντός έδρας με 3-0. Μόλις στο 10′ ο Νίκος Ασωνίτης επωφελήθηκε από το λάθος γύρισμα του Ζαχαρόπουλου και με πλασέ έκανε το 1-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σπυρόπουλου να επιστρέψει στα γκολ έπειτα από λάθος του Ευαγγελόπουλου αυτή τη φορά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το 23′ όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Μπαρδάκης βγήκε κερδισμένος και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαχριστόπουλο στο ντεμπούτο του με τα πράσινα. Το υπόλοιπο το παιχνιδιού ήταν απλά διαδικαστικό και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους κιτρινόμαυρους έκτους πλέον με 42 βαθμούς έναντι 37 των φιλοξενούμενων που είναι δέκατοι και ψυχολογικά πεσμένοι έπειτα από δύο σερί βαριές ήττες είναι η αλήθεια.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Δεληθοδωρής, Αργυρός.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Γαγάνης, Φάρος, Σάχου, Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Χελιώτης (86′ Καφαντάρης), Βουλτσίδης, Ασωνίτης Ν., Κυριαζής (81′ Αϊβάζης), Σπυρόπουλος (86′ Δημάκης).

Θρίαμβος (Μανώλης Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος (70′ Ράπτης), Ζαγκλής, Θεμελίδης Δ., Λιόσης, Κατσορίδας, Χατζίου (46′ Χατζηναθαναήλ), Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Συμεωνίδης (46′ Μαντακίδης Π.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply