Connect with us

stoplekto

Σήμερα οι κληρώσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ

Ειδυλλιακός, Εθνικός Πανοράματος και Ελπίδα Ασπροπύργου δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία

Published

on

Σήμερα ξεκινάει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη Δυτική Αττική, καθώς στις 19.00 στον Αθλητικό Κέντρο «Play Park» στα Άνω Λιόσια θα διεξαχθεί η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Μια αρκετά δυσάρεστη είδηση είναι ότι τρεις ομάδες της Α’ Κατηγορίας δεν μπόρεσαν φέτος να δηλώσουν συμμετοχή. Ο λόγος για τους Ειδυλλιακό, Εθνικό Πανοράματος και Ελπίδα Ασπροπύργου, που παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να ανασυνταχθούν, δεν κατάφεραν τελικά να βρουν κάποια λύση. Έτσι φέτος το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα γίνει με 14 ομάδες.

Αντίθετα στη Β’ Κατηγορία φέτος το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με μόλις δέκα ομάδες. Ελευσινιακός και Ευκλείδης τελικά δεν έδωσαν το «παρών», ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας. Για αυτό το λόγο η Β’ ΕΠΣΔΑ θα έχει τρεις αγωνιστικούς γύρους, όπως και πρόπερσι.

Αναφορικά με το Κύπελλο 20 ομάδες θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν το θεσμό, εν αντιθέσει με πέρσι που ήταν 24. Αναλυτικά οι ομάδες που θα παίξουν στο Κύπελλο είναι οι: Βύζας Μεγάρων, Ακράτητος, Νέα Πέραμος, Άτταλος Νεας Περάμου, Απόλλων Ποντίων, Ασπρόπυργος, ΑΕ Ζεφυρίου, Ζωφριά, Ηρακλής Ελευσίνας, Θρασύβουλος, Λέων, Αστέρας Μαγούλας, Μανδραϊκός, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Πυρρίχιος, Αστέρας Άνω Λιοσίων, Αργώ Μεγάρων, Μεγαρικός, Λαμπερή και Κριός Ασπροπύργου.