Connect with us

slideshow

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ…

Published

on

Οι Γιαννιώτες που αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη στη Σούπερ Λίγκα μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και αφού πρώτα έστειλαν 2 φορές τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά τα γκολ σωστά δεν μέτρησαν, άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Μπακαγιόκο στο 21′.

 

Ο Αστέρας έδειχνε αδύναμος να αντιδράσει, όμως ένα δώρο του Λίλα ήταν αρκετό για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Αλβανός αριστερός μπακ του ΠΑΣ, έσπρωξε τον Ουσέρο μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος έδωσε το πέναλτι. Ο Τσαμπούρης νίκησε τον Κηπουρό και έφερε απρόσμενα το ματς στα ίσα. Οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης και γι’ αυτό υπήρξε μία τρίλεπτη διακοπή στο ματς.

 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΣ να πιέζει και να καταφέρνει να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Ο Τζημόπουλος με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Γεωργίου ο οποίος πλάσαρε σωστά και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

 

Ο Αστέρας προσπάθησε να ξαναφέρει το ματς στα ίσα χωρίς επιτυχία και έτσι ο ΠΑΣ βρήκε χώρο και έφτασε στο 3ο γκολ. Στο 84′ ο Ζαϊρί που έχει μπει 5 λεπτά πριν στο ματς, έκανε την κούρσα πέρασε τον αντίπαλο του και πλάσαρε σωστά σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (58′ Κυριάκος), Ντε Βιντσέντι (79′ Ζαϊρί), Γεωργίου (73′ Ανδράλας), Μπεσέρα, Μπακαγιόκο.

 

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46′ Ράγιο), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Φορμικα, Λαδάκης, Ουσέρο (70′ Εγκόν), Κερ, Τσαμπούρης, Χουλι, Περόνε (57′ Ροτζέριο).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply