Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Πρώτη” και για τις ακαδημίες του Πανελευσινιακού..

Published

on

Ανακοίνωση του Πανελευσινιακού Α.Ο

Ακαδημίες

Την Πέμπτη 15/9/2011 ανοίγουν τις πύλες τους στο προπονητικο κεντρο δίπλα στο παλαιό στάδιο του Πανελευσινιακου οι Ακαδημίες του συλλόγου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα φιλοξενήσουν τους μικρούς φίλους για ένα νέο ξεκίνημα υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και με τη βοήθεια μίας δυναμικής ομάδας ανθρώπων από την διοίκηση, θα έχουν τη ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική άθληση.

Η ακαδημία θα βρίσκεται υπό την εποπτεία του κ.Καλιτζακη Ιωαννη ο οποίος με την μεγάλη του εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους σαν διεθνής ποδοσφαιριστής και σαν μέλος διοίκησης ακαδημίας τα προηγούμενα χρόνια θα μεριμνήσει για την τελεία λειτουργία της .

 

Ο Πανελευσιανιακος Α.Ο. κάθε χρόνο με την σημαντική συμπαράσταση των γονέων κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε οι μικροί του φίλοι να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες της ημέρας τους και συναρπαστικά σαββατοκύριακα.

Σε αυτήν την προσπάθεια πάντα ήμασταν αρωγοί και αγκαλιάζαμε και τις ευπαθείς ομάδες παιδιών όπως του συλλογου΄΄Φωλια΄΄ , με γονείς ανέργους κ.λ.π.

Έτσι και φέτος η κοινωνική ευθύνη του συλλόγου στο μέτρο του δυνατού θα είναι πρώτο μέλημα της υπεύθυνης ομάδας των ακαδημιών.

Εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε εταιρείες ,καταστήματα και ιδιώτες που στους δύσκολους αυτούς καιρούς , μας ενισχύουν με την όποια δυνατή βοήθεια τους και συμμετέχουν ενεργά στο έργο μας.

Ώρα προσέλευσης 16:30

Πρώτη ημέρα θα είναι για ενημέρωση και εγγραφές.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά .

Δια τον Πανελευσινιακο Α.Ο.

Παν. Πολυζωνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply