6ος Όμιλος

Προοδευτική: Προεδρική ενημέρωση από Νίκο Λεμονή

Προοδευτική: Προεδρική ενημέρωση από Νίκο Λεμονή

Μπορεί στην Προοδευτική να υπάρχει απόλυτη σιγή μέχρι τώρα, ωστόσο, η σημερινή ημέρα ήταν διαφορετική αφού ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Νίκος Λεμονής, βγηκε μπροστα και με δήλωση του stoplekto.gr εξέφρασε την απογοήτευση προς μερίδα προσώπων που εξαπολύουν… πόλεμο στο σωματείο, χωρίς να εκτιμούν την προσπάθεια του γνωστού επιχειρηματία.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

»Επειδή ακούω πάρα πολλά να λέγονται για το τι μέλλει γενέσθαι για την ομάδα μας την Προοδευτική και ειδικότερα για εμένα, για το τι θα κάνω ένα θα σας πω: Έχω κάνει ήδη πολλά και μάλιστα πάρα πολύ περισσότερα από κάποιους υποτιθέμενους Προοδευτικάνους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είτε πάει καλά η ομάδα είτε άσχημα είναι να σχολιάζουν πάντα αρνητικά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι εγώ είμαι μόνο Προοδευτική και το έχω αποδείξει. Πήρα την ομάδα με τον Κατσαρό από το Α’ τοπικό, την ανέβασα Γ’ Εθνική. Έφυγε ο συνεργάτης μου για προσωπικούς λόγους που είχε 100% δίκιο και έμεινα μόνος να συνεχίσω. Την πήγα σχεδόν αήττητη την ομάδα μέχρι το τέλος και την επόμενη χρονιά, φέτος δηλαδή, μέχρι την τελευταία αγωνιστική διεκδικούσαμε την άνοδο στην Β’ Εθνική, που έχει να την δει ( η ομάδα) πάνω από δέκα χρόνια.

Μετά λοιπόν απ’ όλα αυτά, ακόμη δεν έχω ακούσει έστω ένα ευχαριστώ ή ένα συγχαρητήρια. Παρά μόνο κατηγορώ. Εγώ έβαλα τα χρήματα μου, κινδύνεψα τη σωματική μου ακεραιότητα, έβαλα την ομάδα μερικές φορές πιο πάνω από την οικογένεια μου, αφιέρωσα περισσότερες ώρες απ’ ότι στη δουλειά μου. Δεν την άφησα μόνη της όπου και εάν πήγαμε και έρχεστε κάποιοι και βγάζετε χολή για το οτι διαλύετε η ομάδα και τα λοιπά. Εσείς τι κάνατε; 80 εισιτήρια κόβατε και η ομάδα ήταν πρώτη μέχρι τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να ντρέπεστε που βγάζετε γλωσσά. Ντροπή σας. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα από εσάς, έστω ένα απλό ευχαριστώ για τον αγώνα που έκανα. Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι τέλος Ιουνίου, θα έχετε νέα για την ομάδα και αυτό γιατί αυτή τη στιγμή προσπαθώ για το καλύτερο.

Εγώ έτσι και αλλιώς είτε μείνω στην ομάδα σαν πρόεδρος είτε δεν μείνω, τη συνείδηση μου την έχω καθαρή και κρατάω ότι έχω την καλύτερη πορεία της δεκαετίας. Εάν κάποιος όμως έχει καλύτερη λύση για το καλό της ομάδας, εγώ εδώ είμαι να συζητήσω. Αλλά μέχρι τότε κουμάντο κάνω εγώ και θέλω να τον απόλυτο σεβασμό. Με λένε, Νίκο Λεμονή και είμαι ο πρόεδρος της Προοδευτικής».

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Θανέλλας: Να… καθαρίσουμε το όνομα της ομάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη21/09/2018

Χαντές: »Η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με τίτλο για τον Παλληνιακό»

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Προοδευτική: Τελευταίο τεστ με Αγίους-Ικανοποίηση Γκάτζιου

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στύλος ο νέος τεχνικός του Αιολικού

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Έγραψε ιστορία η Θύελλα Καμαρίου-Στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

Κυριάκου Παντζαρίδη16/09/2018

Κάλεσμα Θύελλας Καμαρίου ενόψει Σπάρτης

Κυριάκου Παντζαρίδη14/09/2018
error: Content is protected !!