Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Προελαύνει ο Θρίαμβος

Published

on

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και ρυθμό ο Θρίαμβος Αθηνών επικράτησε με 2-1 του Ομίλου Περιστερίου. Μόλις στο 5′ ο Παπαναστασίου με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους αλλά στο 10′ ο συνδυασμός των Τσιούγκου, Μαντακίδη έβγαλε τετ α τετ τον Μαστρογιάννη που πλάσαρε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι πράσινοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοση τους και στο 55′ έχασαν πέναλτι με τον Μαστρογιάννη που έστειλε άουτ τη μπάλα. Όμως, στο 62′ ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ για να σκοράρει με πλασέ ο Σαλαπάτας για το τελικό 2-1 και την τρίτη σερί νίκη του ιστορικού συλλόγου στον Υμηττό. Έτσι, ο Θρίαμβος ανέβηκε 6ος με 37 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους τέταρτους Περιστεριώτες.

Διαιτητές: Αντωνίου, Αργυρός, Τζελέπης.

Θρίαμβος (Μ.Καπίρης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσορίδας (46′ Συμεωνίδης), Ζαγκλής, Θεμελίδης Δ., Τσιούγκος, Χατζίου (80′ Παππάς), Λιόσης, Σαλαπάτας (86 Λιόλιος), Μαστρογιάννης, Μαντακίδης.

Όμιλος (Σ.Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης (67′ Πλέστης Π.), Αργυρός, Θανόπουλος, Χρόνης, Πλέστης Χ., Μπόσιος (72′ Χατζηιωάννου), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Λιαγκόζης (46′ Λαγκαδινός).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply