Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολύτιμη νίκη με Κυριαζή ο Ήφαιστος

Published

on

Πολύτιμη νίκη σημείωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου εντός έδρας με 1-0 κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών σε ένα ματς με αρκετές φάσεις. Οι πράσινοι απείλησαν πρώτοι στο 13′ με τον Σταυρόπουλο να προλαβαίνει σωτήρια τον Σαλαπάτα, αλλά το υπόλοιπο ημίχρονο άνηκε στους ερυθρόλευκους που είχαν κινητήριους μοχλούς τους Μπότη-Κυριαζή όμως ο Αλευρής ήταν σε καλή μέρα. Στο 20′ είχαμε ένα τρομακτικό τραυματισμό με τον Σφίχτη να πέφτει με φόρα στα κάγκελα έπειτα από παρέμβαση του Μαντακίδη και να σωριάζεται κάτω. Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών και ο διαιτητής Μπακογιάννης έδειξε κίτρινη στον Μαντακίδη αλλά και στον Τζαβάρα για διαμαρτυρία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα αλλά ο Κυριαζής πήρε την ομάδα πάνω του. Αρχικά έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 64′ με τον Αλευρή, στο 72′ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 78′ αξιοποίησε τη σέντρα του Μπότη για το 1-0 με κεφαλιά. Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Περιστερίου που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ ο Θοδωρής Τρανός πήρε τη πρώτη του νίκη ως πρώτος προπονητής.

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Σταυρόπουλος, Ζήκος, Σφίχτης, Μέξης, Ζαφειράτος, Παπαγιάννι, Μπότης (80′ Γιαννούλας), Τζαβάρας, Παπαχρήστος (85′ Μουρκάκης), Κυριαζής, Καλαϊτζής (66′ Σέμπρος).

Θρίαμβος (Μ.Καπίρης): Αλευρής, Χριστόπουλος (68′ Χατζηναθαναήλ), Συμεωνίδης, Καλλιγάς (81′ Σαρανταρίδης), Ευαγγελόπουλος, Τσιούγκος (51′ λ.τρ. Λιόλιος), Ζαχαρόπουλος, Ζαγκλής, Σαλαπάτας, Μαστρογιάννης, Μαντακίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply