Connect with us

slideshow

Πηδάνε από το παράθυρο…η σειρά του Μήτσου…

Published

on

Ο Τζίγγερ τους έβαλε φωτιά μετά την αποχώρηση του από την ομάδα, ένας ένας από το ΔΣ δηλώνει την παραίτηση του στον Παναθηναϊκό.Μετά τον Βαγγέλη Σαμαρά και ο Αργύρης Μήτσου υπέβαλλε την παραίτηση του από το Δ.Σ.

Με την παραίτηση του Αργύρη Μήτσου, οι εκπρόσωποι του κ. Βαρδινογιάννη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που αποχωρούν γίνονται δύο και πλέον αναμένεται και η ανάλογη κίνηση των υπόλοιπων τεσσάρων.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στο οποίο είχα την τιμή στο παρελθόν να διατελέσω Πρόεδρος.

Με την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ κλείνει και ο δικός μου κύκλος παρουσίας στα δρώμενα της ομάδας.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και ιδιαίτερα τον Καπετάνιο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που με τίμησαν με την φιλία τους και την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα τα χρόνια που συνεργαστήκαμε.

 

Μέσα στο μαύρο και μελαγχολικό τοπίο που βιώνει σήμερα το ποδόσφαιρο και γενικότερα η χώρα μας, η αποχώρηση ανθρώπων με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με θλίβει βαθύτατα.

 

Σαν Παναθηναϊκός αισθάνομαι υπερήφανος που μαζί με τον Γιάννη παλέψαμε για ένα καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο. Μέσα σε ένα χώρο απέραντης διαπλοκής μπορεί να ακούγεται ουτοπιστικό ότι υπήρξαν άνθρωποι που πάλεψαν και φύλαξαν Θερμοπύλες.

 

Ο κότινος της νίκης έχει σημασία μόνο όταν είναι πεντακάθαρος. Προστασία μπορεί να χρειάζονται άλλοι χώροι όχι όμως δυστυχώς και το ποδόσφαιρο.

 

Λυπάμαι που τα τρία τελευταία χρόνια που συμμετείχα στο Δ.Σ. έζησα ορισμένες καταστάσεις που δεν άρμοζαν και αμαύρωσαν την ιστορία του Παναθηναϊκού. Εύχομαι στην ομάδα μου καλή τύχη και να συνεχίσει την έντιμη ιστορία της και τις επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Με τιμή, Αργύρης Μήτσου”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply