Ε.Π.Σ.Π.

Πειραϊκός : «Εντελώς άδικο να κατηγορείται η ομάδα μας »

Πειραϊκός : «Εντελώς άδικο να κατηγορείται η ομάδα μας »

Από την διοίκηση του Α.Ο.Ν.Φ. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Φ. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, αναφορικά με τον αγώνα play-off « ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ » και την επίμαχη φάση του 45΄ λεπτού με την κατακύρωση του πρώτου τέρματος υπερ της ομάδας μας, με λανθασμένη υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού διαιτητή, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής :

α) Κατανοούμε απόλυτα την πικρία και την αγανάκτηση του φίλου σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ το οποίο έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι αδικήθηκε στην συγκεκριμένη φάση. Όμως γι΄αυτό σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η δική μας ομάδα .

β) Για την συγκεκριμένη φάση που διαδραματίστηκε στιγμιαία οι απόψεις όλων όσων ήταν στο γήπεδο δεν ήταν ξεκάθαρες σχετικά με την εγκυρότητα ή όχι του γκολ, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας εκείνη την στιγμή βλέποντας την μπάλα μέσα στο τέρμα της αντίπαλης ομάδας πίστεψαν ότι το γκολ ήταν κανονικό.

γ) Είναι εντελώς άδικο να κατηγορείται η ομάδα μας και πολύ περισσότερο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής μας που πρωταγωνίστησε στην συγκεκριμένη φάση, για την μη τήρηση του fair- play, ιδίως από άτομα που δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά είδαν την επίμαχη φάση από το βίντεο, αφού όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαραυγής , ξεκάθαρη άποψη για το αν η μπάλα μπήκε κανονικά ή όχι στο τέρμα δεν μπορούσαν να εκφέρουν. Απλά λόγω της ύπαρξης του βίντεο του αγώνα μπορούμε εκ των υστέρων να μιλάμε με βεβαιότητα, για την μη εγκυρότητα του επίμαχου τέρματος.

δ) Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται ,μπορούν να ανατρέξουν στο παρελθόν και να βρούν ότι ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ κατ΄ επανάληψη τήρησε το fair- play, ακόμα και αν αυτό είχε σαν συνέπεια την απώλεια ενός αγώνα ( όπως φέτος στον αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ).

ε) Το σωματείο μας στον συγκεκριμένο, όπως και σε κάθε αγώνα που δίνει αγωνίστηκε μέσα στα όρια του ευ αγωνίζεσθαι για την νίκη, διεκδικώντας μαζί με τους άλλους δύο διεκδικητές, τις όποιες ελπίδες ανόδου είχε έστω και υπό προυποθέσεις, παίζοντας για την μακρόχρονη ιστορία του και την αξιοπρέπειά του.

Ε.Π.Σ.Π.

Αρθρα απο Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσαν Καλυβάς και Καραγιάννης στον ΑΟΑΔ

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018

Τον Σκουλουδάκη απέκτησαν οι Νέοι Ευγενείας. Ανανέωσαν Πετρόχειλος , Κόλλιας.

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018

Για 6η χρονιά προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Κορυδαλλού ο Π. Κατσικώστας

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018

Ανανέωσαν Ηλιαδάκης , Βαμβακούσης στους Νέους Ευγενείας

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018

Νέα ισχυρή διοίκηση στη Νίκη Ρέντη. Προπονητής ο Β. Ιωαννίδης

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018

Η σημαία παραμένει στον ιστό της . Και ο Μαρλαφέκας συνεχίζει στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα24/06/2018