stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Είναι αλήθεια ότι η διαιτησία ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή χρονιά . Γενικά δεν είχαμε προβλήματα ούτε κρίθηκε κανένα παιχνίδι από τους διαιτητές την πρώτη εβδομάδα  επίσημων αγώνων . Έτσι γίνεται συνήθως κάθε χρόνο . Το πρόβλημα είναι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα . Εκεί αρχίζουν οι φωνές και οι αμφισβητήσεις . Δεν λέω ότι δεν γίνονται λάθη , αλλά  σε αρκετές περιπτώσεις τα σωματεία φωνάζουν για να ….φωνάξουν. Διαμαρτύρονται για να δικαιολογήσουν κάτι ή ακόμα και να επηρεάσουν ενόψει της συνέχειας.  Θα πρέπει λοιπόν να είναι όλοι προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Και οι διαιτητές να είναι σοβαροί και να σφυρίζουν δίκαια και όχι να μεροληπτούν υπέρ κάποιων , αλλά και οι ποδοσφαιριστές – προπονητές – παράγοντες  μαζί με τους φιλάθλους να χειρίζονται σωστά την κατάσταση . Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και εκεί γίνονται λάθη από όλους. Ας μην είναι οι διαιτητές τα εξιλαστήρια θύματα……

«Πυρ και μανία »  ο Γιάννης Σπάθας τις τελευταίες μέρες , είναι έτοιμος να εκραγεί.  Κι αυτό εξ αιτίας κάποιου δημοσιεύματος που γράφτηκε σε βάρος του  Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ το θεώρησε ψευδέστατο και συκοφαντικό  και απειλεί  με μήνυση για κάτι που σημειωτέον , δεν έχει σχέση με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Χαρακτηριστικά  μας είπε: « Όποιος  γράφει ψέματα για μένα , θα το μετανιώσει πικρά . Δεν είμαι από αυτούς που απειλούν ,αλλά δεν μπορεί  κάποιοι  μυθομανείς σεναριογράφοι  να προκαλούν τον κόσμο με μυθεύματα . Θα λογοδοτήσουν λοιπόν για να μάθουν . »…..

Είχα μια επικοινωνία με  φίλο παράγοντα ομάδας που έχει το δικό του σκεπτικό για τις μεταγραφές . Θαυμάστε ……λογική με την  …μόδα της εποχής : « Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζουμε και να ξοδευόμαστε για να έχουμε υποδομές. Εγώ βρήκα τον τρόπο για να κάνω μεταγραφές  Πηγαίνω και παίρνω φοιτητές , στρατιώτες, αστυνομικοί  κλπ. που αγωνίζονταν σε ομάδες της επαρχίας και τους φέρνω τσάμπα  λόγω  της χιλιομετρικής απόστασης. Έτσι και εγώ κάνω τη δουλειά μου χωρίς να ξοδευτώ και αυτοί είναι ευχαριστημένοι που παίζουν μπάλα . Αυτό διαδίδεται από στόμα σε στόμα και έρχονται μόνοι τους  οι παίκτες και με πιάνουν  και με παρακαλάνε να τους πάρω στην ομάδα »…..

Πολυταξιδεμένος αυτός ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης . Πέρυσι πήγε Μαδρίτη και στο θρυλικό Μπερναμπέου λανσάροντας την   φανέλα του Καραβά . Αυτές τις μέρες βρίσκεται  για επαγγελματικό ταξίδι στην Λισαβόνα και δεν έχασε την  ευκαιρία να περάσει από τις εγκαταστάσεις της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ. Μοιραία λοιπόν έκανε συγκρίσεις με Ελλάδα και μελαγχόλησε . Κόντεψε να πάθει …..παράκρουση ο άνθρωπος . Τι να λέμε τώρα….

stoplekto

Αρθρα απο stoplekto

Η ωραία γιορτή των ακαδημιών της ΑΕ Χαραυγής

Αντώνη Δαρζέντα21/06/2018

Ο Γ. Πασιάκος προπονητής των Νέων Ευγενείας

Αντώνη Δαρζέντα21/06/2018

Συνεχίζει και ο Δ. Μανώλης στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα20/06/2018

Και ο Πέττας στην ΑΕ Μοσχάτου

Αντώνη Δαρζέντα20/06/2018

Υποχρεωτικά  ένα τμήμα υποδομών τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας

Αντώνη Δαρζέντα20/06/2018

Μέχρι αύριο τα πληρεξούσια για την Γ.Σ. της ΕΠΣΠ

Αντώνη Δαρζέντα20/06/2018