stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Μόνο ελάχιστες ομάδες κινούνται μέχρι τώρα στις μεταγραφές . Αυτό είναι κοινή διαπίστωση . Οφείλεται στην γενικότερη κρίση που υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Τα ερασιτεχνικά σωματεία δυσκολεύονται τεράστια για να τα βγάλουν πέρα . Κάθε χρόνο μειώνονται αισθητά σε όλη την Ελλάδα .  Και σε αυτό έχει τεράστια ευθύνη η Πολιτεία. Δεν νοείται να μπαίνουν κάποια άτομα στην ΕΠΟ και να παίρνουν όσα χρήματα ζητήσουν, εκεί το χρήμα να ρέει  άφθονο και η Ομοσπονδία να μην δίνει κάποιο ποσό στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που φυτοζωούν. Πέρα για πέρα άδικο…..

Να δουλεύουν τα σωματεία με τις υποδομές τους ώστε να μην χρειάζεται να δίνουν χρήματα για μεταγραφές. Αυτό είναι μια κουβέντα. Γιατί πόσα σωματεία είναι αυτά που έχουν οργανωμένες υποδομές ; Και σε ποια  γήπεδα κάνουν προπονήσεις;…

Μαζεύτηκαν αρκετά άτομα στην Αίγινα , αλλά η Συνέλευση δεν έγινε αφού , τυπικά , δεν υπήρχε απαρτία , επειδή βάσει του  αριθμού των  εγγεγραμμένων μελών δεν συγκεντρώθηκε το 50% συν ένα μέλη. Όπως και να έχει η κατάσταση ο κόσμος άρχισε να δείχνει και πάλι ενδιαφέρον για την ομάδα , τώρα που το γήπεδο ανακατασκευάζεται . Μακάρι γιατί το Αιγινήτικο ποδόσφαιρο χρειάζεται τόνωση . Έχει γράψει τη δική του τεράστια ιστορία  και είναι κρίμα να μην υπάρχει συνέχεια……

Από τον παππού στον εγγονό , η ιστορία συνεχίζεται στον ΑΟ Καραβά. Από τον Κωνσταντίνο Γιοματάρη  τον πρεσβύτερο , στον Κωνσταντίνο  Γιοματάρη τον νεώτερο . Ο εγγονός αποκτήθηκε από τα Σούρμενα και είναι αποφασισμένος  να συνεχίσει την ιστορία που έγραψε ο παππούς του , ο οποίος «ζει και βασιλεύει» ο άνθρωπος και περιμένει να καμαρώσει  τον μικρό  φορώντας  την φανέλα του ιστορικού συλλόγου….

Όποιος έχει τα γένια έχει και τα κτένια λέει η παροιμία, αλλά στην περίπτωση της Χαραυγής δεν ισχύει αυτό, αφού πήρε Μάλλη, Μαλλιαρό, αλλά έχασε τον …Κτενά που πήγε στον ΑΟ Καραβά. Σχολιάζοντας τα γεγονότα αυτά ο Σωκράτης Πτερνέας δήλωσε:«  Είναι γεγονός ότι η ομάδα χτυπάει κάθε νεαρό αθλητή αφού νομίζει ότι κάποια στιγμή ΙΣΩΣ βοηθήσει την Ομάδα…Έτσι λοιπόν ζήτησε από βήτα Κατηγορία αθλητή της επιθετικό κυρίως για το μέλλον….Αφού σε αυτή την θέση υπάρχουν οι Μάλλης, Φασιλής,  Γρούνης, Λούπο, Μαλλιαρός και Μαμφρέδας παικτάρες ατέλειωτες. ..Εκτός τού ότι είναι αδύνατο να τούς συναγωνιστεί .Επιλέξτε άλλο σύλλογο από εμάς. …Και εγώ αυτό θα έκανα…..μηδέν Ρίσκο αλλά με τέτοιες χαφάρες από πίσω …..» Αλήθεια  λέει ο Σόκρατες ή όσα δεν φτάνει η αλεπού;…..

Ο ένας αδελφός Αλευρής έφυγε από την Κύπρο Κορυδαλλού και ο άλλος πήγε . Αντί για τον τερματοφύλακα Χρήστο  , ο αμυντικός Ανέστης…..

stoplekto

Αρθρα απο stoplekto

Β. Ιωαννίδης : « Γιατί αποχώρησα από τον Ατρόμητο Κερ. Πόθος ετών ήταν να δουλέψω στην Ελλάδα Ποντίων »

Αντώνη Δαρζέντα22/09/2017

Ενθουσιασμένοι με Αθανασόπουλο στη Χαραυγή

Αντώνη Δαρζέντα22/09/2017

ΕΠΣΠ:« Δίκαιη και αμείλικτη »

Αντώνη Δαρζέντα21/09/2017

Εκεί στη Δυτική Αττική….

Φώτη Περιφάνη21/09/2017

Πιστοποίηση προπονητών στην ΕΠΣΔΑ

Φώτη Περιφάνη21/09/2017

Επανεμφανίζεται στην Α’ Κατηγορία ο Πυρρίχιος

Φώτη Περιφάνη21/09/2017

Γ. Κολύρης: » Η ιστορία θα δείξει την αλήθεια»

Φώτη Περιφάνη21/09/2017

Πειραιώτικα με τον……Αντώνη

Αντώνη Δαρζέντα21/09/2017

Σε επαφές με προπονητές ο Ατρόμητος Κερατσινίου

Αντώνη Δαρζέντα21/09/2017