stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Μια σημαντική ενωτική προσπάθεια ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πρόεδροι και παράγοντες σωματείων Α’ Κατηγορίας. Μια προσπάθεια  που γίνεται για να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν ώστε να ακολουθήσουν μια κοινή πορεία . Μαθαίνω ότι θα επιχειρήσουν να βρεθούν  χωρίς την παρουσία της ΕΠΣΠ την οποία βέβαια δεν αγνοούν. Αντίθετα την θεωρούν αρωγό στις ανάγκες τους. Απλά στη συνάντηση που θα γίνει θα μιλήσουν για τις κινήσεις τους, για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις παικτών στις μεταγραφές ακολουθώντας μια κοινή γραμμή, καθώς και για τον τρόπο που θα πρέπει να διεξαχθεί το νέο  πρωτάθλημα με γνώμονα τη λογική . Περισσότερα τις επόμενες μέρες ….

Ο Γιάννης Αγιουτάντης ένας από τους πιο δραστήριους  και σοβαρούς παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου , αποφάσισε και το ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί από τον χώρο. Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλού που αντιμετώπισε  σοβαρά προβλήματα υγείας την χρονιά που πέρασε   θα ασχοληθεί τώρα περισσότερο με τον εαυτό του την οικογένεια του , την εργασία του και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύθνο . Ο Γιάννης στο διάστημα αυτό που ασχολήθηκε με την μπάλα  ήταν ένας συνεπέστατος και αξιοπρεπέστατος παράγοντας, Κύριος σε όλα του……

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα τις μεταγραφές της η ΑΕ Μοσχάτου. Εντυπωσιακές κινήσεις που προκαλούν αίσθηση. Κι όπως μαθαίνω έπεται ( ακόμα καλύτερη) συνέχεια….

Μιας και είναι εκτός θάλασσας τους τελευταίους μήνες ο αγαπητός μας φίλος και αντιπρόεδρος της Επιτροπής  Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΠ  Τάσος Κορφιάτης βρήκε την ευκαιρία να υποβληθεί σε  σειρά ιατρικών εξετάσεων  ρουτίνας . Έτσι για τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Κλινική του Γιάγκου στον Πειραιά……

Όταν γίνεται κάποιο τουρνουά , οι υπεύθυνοι  που το διοργανώνουν είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν δελτία τύπου με αποτελέσματα,  σκόρερς,  βαθμολογίες .Αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν θα πρέπει να το ολοκληρώνουν και σωστά…..

Θρήνος για την οικογένεια του αγαπητού μας φίλου Κώστα Φελλά . Του γνωστού πρώην παράγοντα της Προοδευτικής και της Δόξας Πειραιά και παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣ Πειραιά . Που έχασε τη γυναίκα του Κατερίνα σε ηλικία 53 ετών κτυπημένη από την επάρατη νόσο . Η κηδεία της άτυχης κοπέλας που άφησε πίσω της δυο κορίτσια, θα γίνει σήμερα στις 16.00 στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό  και αδελφικό μας φίλο. Ο Θεός να του δίνει δύναμη …….

Κηδεύτηκε χθες  στο νεκροταφείο Σχιστού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος  Γεωργιάδης  που  έπαιξε στην ΑΕ  Ποντίων , Αργοναύτη, Παναθηναϊκό και Παναχαϊκή .Στο «στερνό αντίο» βρέθηκαν αρκετοί  όπως οι Α. Τσαντζαρίδης, Στ. Αμαραντίδης, Μ. Μουσελής, Β. Τσαβαρής  Μιχ. Χάνος καθώς επίσης και οι Καψάλης, Χίου, Αλεξανδρής, Τσιμπίδης,, Λεούσης Γατσούνης, Σακκουλόπουλος κ.α.

stoplekto

Αρθρα απο stoplekto

Και ο Πλατσιδάκης παραμένει στο ρόστερ της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα18/06/2018

Αλλάζει επίπεδο με Ξενιτόπουλο η ΑΕ Μοσχάτου !!!

Αντώνη Δαρζέντα17/06/2018

Ανανέωσε ο Γιαννακόπουλος στον Αργοναύτη

Αντώνη Δαρζέντα17/06/2018

Ο Καλογερόγιαννης ανανέωσε στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα17/06/2018

Ανανέωσε και ο Σκαρτάδος στον Ηρακλή Νίκαιας

Φώτη Περιφάνη16/06/2018

Και ο Μπλέτσας συνεχίζει στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Αντώνη Δαρζέντα16/06/2018
error: Content is protected !!