Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

« Κάποιοι παίκτες έχουν τρελαθεί και δεν ξέρουν τι ζητάνε από λεφτά .»μας είπε ο Σόλων Νουρτζανιάν φανερά απογοητευμένος και πρόσθεσε: « Επειδή μερικοί είναι άνεργοι και δεν έχουν δουλειά κοιτάνε να βγάλουν χρήματα από το ποδόσφαιρο. Σε λίγο θα μας ζητάνε να τους κολλάμε και ένσημα . Έχει παραγίνει το κακό.» Δεν θα διαφωνήσω με τον αντιπρόεδρο της Αρμενικής. Άλλωστε το  έχουν καταλάβει και οι ομάδες και ρίχνουν περισσότερο τώρα το βάρος στους μικρούς. Όσο γι’ αυτό που είπε ο Σόλων για τα ένσημα, ας μην ξύνουμε πληγές. Κι όποιος κατάλαβε…κατάλαβε…..

Η διάλεξη  που θα πραγματοποιήσει η  εταιρεία AMWAY και σε συνεννόηση με τον Δήμο Νίκαιας- Άγιου Ιωάννη Ρέντη για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής , θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί στο πρώην Δημαρχείο Ρέντη ( Μπιχάκη 8 ) στην αίθουσα « Ιάκωβος Καμπανέλης» με θέμα «Εξαιρετική διατροφή για εξαιρετικές επιδόσεις». Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η ιατρός φυσιοπαθητικός Χρυσούλα Κάραλη…..

Η AMWAY είναι η εταιρεία που εισάγει τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής « Nutrilite » που είναι και ο επίσημος χορηγός της AC Milan εδρεύει στην Ελλάδα στην  περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη…

Την Πορτογαλική ομάδα Αρούκα( αγωνίσθηκε χθες βράδυ με τον Ολυμπιακό)  που προπονήθηκε προχθές στο γήπεδο Μοσχάτου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα  η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου με τους Δημήτρη Καρδαρά και Θανάση Βαβάκα….

Την μεγάλη απόφαση να « κρεμάσει τα παπούτσια του » πήρε ο Μάνθος Πετράκης ,ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Είναι αυτός που μαζί με 1-2 ακόμα άτομα ίδρυσαν τον Αστέρα Νίκαιας και από τα ανεξάρτητα πρωταθλήματα τον οδήγησαν στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά . Δεν εγκαταλείπει όμως τον σύλλογο . Θα συνεχίσει να τον υπηρετεί από άλλες θέσεις θα είναι αντιπρόεδρος στον σύλλογο και Γενικός Αρχηγός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.…

Διάβασε  ο Φαίδων Τσικνάκος αυτό που γράψαμε προχθές ότι ο Μιχάλης Μουσελής, φέρθηκε « σπαθί» στον Αργοναύτη και επέστρεψε τον παίκτη που είχε πάρει δανεικό, χωρίς  δεύτερη κουβέντα και μας είπε : « Τι να πω και γω για τον Τάσο τον Νομικό; 12 παίκτες του έδωσα πέρυσι, 12 μου επέστρεψε. Κύριος  με τα όλα του. Αντίθετα  έδωσα πέρυσι ένα παίκτη σε άλλη ομάδα  και τον κράτησαν φέτος. Κι όταν τους ρώτησα γιατί το έκαναν μου είπαν πως ρώτησαν τον ποδοσφαιριστή και αυτός είπε πως ήθελε να μείνει εκεί.. Ναι, μα την συμφωνία την έκανα εγώ με την ομάδα . Τι δουλειά είχαν να απευθυνθούν στον πάικτη;….

Ο αρχηγός της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα Μάρκος Θεολόγου βοηθά την ομάδα και διοικητικά . Είναι πάντα στο πλευρό της. Όσο για το κατάστημα ΠΡΟΠΟ που έχει ανοίξει στην οδό Δεμερτζή στην Αμφιάλη είναι στέκι των φίλων ης ομάδας και όχι μόνο….

Πατέρας έγινε ο ποδοσφαιριστής της Αρμενικής Αλέξης Κουτσουράκης  . Η  σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Η διοίκηση του συλλόγου και οι συμπαίκτες του,  στέλνουν στον Αλέξη τις καλύτερες ευχές του…..