6ος Όμιλος

Παραμένει στον πάγκο του Αμπελακιακού ο Τ. Αγγελάκης

Παραμένει στον πάγκο του Αμπελακιακού ο Τ. Αγγελάκης

Ο Αμπελακιακός τη φετινή χρονιά είχε θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό και κατάφερε να τον πετύχει στο μέγιστο βαθμό.
Η ομάδα από τη Σαλαμίνα έχοντας στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ’ Εθνικής, πέτυχε και αυτό συνέβη διότι υπάρχει από πίσω μια σοβαρή διοίκηση που έλυνε το παραμικρό πρόβλημα που προέκυπτε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στους 4 του Κυπέλλου αποδεικνύουν ότι η ομάδα αυτή χτίστηκε πέρυσι για να πετύχει και αυτό οφείλεται στην παρουσία του Τάκη Αγγελάκη στην άκρη του πάγκου.
Ο έμπειρος κόουτς που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες με μεγάλη επιτυχία έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του.
Ως εκ τούτου, και αφού υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για την παραμονή του στο σύλλογο, αυτό που έμενε ήταν η δική του απάντηση προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους».
Ο ίδιος δεν είχε κανέναν λόγο να αποχωρήσει από την ομάδα που δημιούργησε ο ίδιος και έτσι μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν απο κοινού στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Τάκης Αγγελάκης και εκπρόσωποι της διοίκησης κάθισαν στον τραπέζι και αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων, η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:
«Το σωματείο συνεχίζει τη συνεργασία του με τον προπονητή, Τάκη Αγγελάκη, που ήταν το πρόσωπο που ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνική».

6ος Όμιλος

Αρθρα απο 6ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά: Τα… κλειδιά στον Καλύβα

Κυριάκου Παντζαρίδη24/06/2018

Η επιστροφή Χατζηνικήτα σηματοδοτεί εξελίξεις

Κυριάκου Παντζαρίδη24/06/2018

Ανανέωσαν τέσσερις στον Διαγόρα-Τέλος Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης

Κυριάκου Παντζαρίδη24/06/2018

Ιωνικός: Σε αναζήτηση επενδυτή και χορηγών

Κυριάκου Παντζαρίδη23/06/2018

Τέλος ο Ατματσίδης

Κυριάκου Παντζαρίδη23/06/2018

Αναβάλλεται η συγκέντρωση της Δευτέρας στον Ιωνικο

Κυριάκου Παντζαρίδη23/06/2018