Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Παραιτήθηκε ο Λ. Κάλλας από την τεχνική ηγεσία της Ζωφριάς

Παραιτήθηκε ο Λ. Κάλλας από την τεχνική ηγεσία της Ζωφριάς

Ξαφνικό τέλος ανάμεσα σε Ζωφριά και Λουκά Κάλλα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μας έστειλε ο έμπειρος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Λουκάς Κάλλας ανέλαβε την ομάδα δεύτερη και αήττητη από τον προκάτοχό του Γιώργο Αδάκτυλο και  για  τρεις αγωνιστικές που έκατσε στον πάγκο της σημείωσε τρεις νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση  νέου τεχνικού, λίγες μέρες μάλιστα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Μανδραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που μας έστειλε ο Λουκάς Κάλλας:

«Θέλω να ευχαριστήσω, ολόκληρη την οικογένεια της Ζωφριάς, την Κυρία Ζαλοκώστα τον Κύριο Καμπώλη και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές μας για τη συνεργασία που είχαμε. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι σίγουρα δύσκολος αλλά θα τα καταφέρουν. Ο λόγος της παραίτησής μου οφείλετε καθαρά στις αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις οι οποίες δεν μου επέτρεπαν ν’ ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ζητώ συγνώμη για την αιφνίδια απόφασή μου».

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αρθρα απο Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συγχαρητήρια Ηρακλή Ελευσίνας σε Κηφισιά

Φώτη Περιφάνη25/04/2018

M. Κατσάφαρος: «Μπράβο στους παίκτες μου»

Φώτη Περιφάνη25/04/2018

Η Κηφισιά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών- 3-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Φώτη Περιφάνη25/04/2018

Μανδραϊκός- Άτταλος Νέας Περάμου 3-0

Φώτη Περιφάνη22/04/2018

Ζωφριά- Απόλλων Ποντίων 3-3

Φώτη Περιφάνη22/04/2018

Ακράτητος- Θρασύβουλος 0-0

Φώτη Περιφάνη22/04/2018
error: Content is protected !!