4ος Όμιλος

Παραίτηση διοικούσας επιτροπής στον Ιωνικό-Σκαφτούρος: «Θα είμαι δίπλα στον Ιωνικό οποιαδήποτε στιγμή»

Παραίτηση διοικούσας επιτροπής στον Ιωνικό-Σκαφτούρος: «Θα είμαι δίπλα στον Ιωνικό οποιαδήποτε στιγμή»

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο Παναγιώτης Σκαφτούρος που αποτελούσε το μπροστάρη στη διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού έκανε γνωστή την παραίτηση της -ομάδας διάσωσης- του συλλόγου ετά το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον επιχειρηματία Μάκη Αποστόλου που επιθυμεί να εισχωρήσει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο γνωστός παράγοντας υποστηρίζει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του Πειραιώτη επιχειρηματία και υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί ο Ιωνικός θα είναι δίπλα του σαν πιστός στρατιώτης.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ξεκινήσαμε μια νέα και συνάμα δύσκολη προσπάθεια πριν από λιγους μήνες με τους συνεργάτες μου προκειμένου ο Ιωνικός να μην… διαλύσει και αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα κάτι που θα αποτελούσε καταστροφή για το σύλλογο.

Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας καθημερινά μέσα από αρκετές δυσκολίες, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα, σε καιρούς που γνωρίζουμε ότι λίγα πρόσωπα υγιεί επενδύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το κάναμε για την αγάπη μας, τον Ιωνικό μας ο οποίος μετά την περσινή πορεία χρειάζονταν στήριξη απ’ όλους και θα τη χρειαστεί μέχρι τέλους.

Μετά το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον κ. Μάκη Αποστόλου αποφασίζουμε να αποχωρήσουμε υποβάλλοντας την παραίτηση μας στηρίζοντας παράλληλα τη νέα διοίκηση. Παραιτούμαι από τη θέση του γενικού αρχηγού για το καλό της ομάδας και οποιαδήποτε στιγμή ο Ιωνικός με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του.

Με το αστέρι στην καρδιά, Παναγιώτης Σκαφτούρος’.

4ος Όμιλος

Αρθρα απο 4ος Όμιλος

Μιχάλης: «Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου»

Κυριάκου Παντζαρίδη10/04/2018

Οι ‘Φούρνοι Ήπειρος’ χτυπούν την κρίση και την Καθαρά Δευτέρα

Κυριάκου Παντζαρίδη17/02/2018

Σούπερ προσφορά από τους Φουρνους ‘Ήπειρος’ και στη Βασιλόπιτα

Κυριάκου Παντζαρίδη18/01/2018

Οι διαιτητές στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (1η αγων.)

Κυριάκου Παντζαρίδη27/09/2017

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών με την προσθήκη Γκουτσούλα ο Αρης Πετρούπολης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2017

Ο Μεζίνη στο Άργος

Κυριάκου Παντζαρίδη23/09/2017