Connect with us

Uncategorized

Παίζει τα ρέστα της…στη Μόσχα η ΑΕΚ..

Published

on

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (19:00, ANT1).

 

Και θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αφ’ ενός διότι παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, αφ’ ετέρου για ναπιστοποιήσει ότι η εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν μία… καλή παρένθεση, να αυξήσει τη συγκομιδή του στην βαθμολογία της UEFA (εν όψει των μελλοντικών κληρώσεων), αλλά και να βάλει χρήματα στα ταμεία της (η νίκη πριμοδοτείται με 140 και η ισοπαλία με 70 χιλιάδες ευρώ) – ίσως, τέλος, και για ναπάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπελλούχων το 1998…

 

Η Ένωση, πάντως, θα πρέπει να τα καταφέρει δίχως τους Δέλλα, Μάκο, Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα και Κωνσταντόπουλο, ενώ στον πάγκο θα μείνουν κάποιοι βασικοί, όπως ο φορμαρισμένος Λεονάρντο, για να πάρουν ανάσες εν όψει και του δύσκολου ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

 

Η αρχική ενδεκάδα, βάσει τις τελευταίας δοκιμής που έγινε στη χθεσινοβραδινή προπόνηση, πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Αραμπατζή, Κοντοέ, Καράμπελα, Μανωλά, Κάλα, Βάργκας, Γκέντσογλου, Κάρλος, Μπερνς, Λαγό και Μπέλεκ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Μοσχονάς, Χέλγκασον, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο και Σιαλμάς.

 

Η Λοκομοτίβ έχει επίσης ανάγκη τους βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα από την Άντερλεχτ, τη μοναδική στα τελευταία 17 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός της, Ζοσέ Κουσέιρο, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους Γκιλέρμε, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Μπούρλακ ή Ντούριτσα, Ντα Κόστα, Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς ή Λοσκόφ, Ιγκνατίεφ, Μαϊκόν ή Ομπίνα και Σίτσεφ.

 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπούκελ.

 

Εξάλλου, σε αναζήτηση επενδυτή εξακολουθεί να βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο κάποιες διερευνητικές κρούσεις και τίποτα συγκεκριμένο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply