Connect with us

Γ Εθνική

Πήρε Λουμπαρδέα ο Βύζας…

Published

on

Στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Βύζας. Οι παράγοντες των «κιτρινόμαυρων» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με πέντε απ’ τους δέκα ποδοσφαιριστές με τους οποίους τα είχαν βρει προφορικά και κάνουν προσπάθειες για να ολοκληρώσουν και με τους υπόλοιπους, κάτι που πάντως είναι δύσκολο.

Ο Βύζας ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαγγέλλη Ρεκλείτη (23 ετών μέσος, δανεικός από Πανθρακικό), Φάνη Ζάρκο (21 μέσος από Κόρινθο), Νίκο Λουμπαρδέα (28 μέσος από Παναχαϊκή – Κόρινθο), Κώστα Σπυρόπουλου (22 ετών από Θύελλα Πατρών) και Ανδρέα Μανδήλη (19 ετών από ΑΟ Μελισσίων).

Παράλληλα γίνονται προσπάθεια για ν’ αποκτήσει και τους Τακίδη, Τζιωρτζόπουλο, Σουμουλίδη, Παπαχρήστο και Καρακατσάνη, αν και μ’ αυτούς η συμφωνία «κολλάει» στο οικονομικό.

Των Τακίδη και Τζιωρτζιόπουλου οι περιπτώσεις φαίνεται να είναι και οι πιο δύσκολες και γι’ αυτό το λόγο γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή του τερματοφύλακα Νίκου Σταυριανού (26 ετών Απόλλωνα), που είχα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» απ’ το 2008 έως το 2011, ερχόμενος απ’ τον ΠΑΟ Ρουφ.

Κατά τα άλλα, προς διάθεση έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία τιμώνται 100, 200 και 250 ευρώ και αφορούν φυσικά το Εθνικό Στάδιο, στο οποίο θ’ αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι» τη νέα χρονιά. Η κίνηση μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητική, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ν’ αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply