Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε το Αιγάλεω – Νίκησε με 3-0 τον Ιάσωνα..

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα το Αιγάλεω επικράτησε 3-0 του Ιάσωνα και εξασφάλισε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, αφού σε τρείς επιθετικές ενέργειες η επιθετική γραμμή κρούσης των μπλε βρήκε δίχτυα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ενώ είχαν τη κατοχή με το μέρος τους δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο.Στα αγωνιστικά τώρα, το σκορ για τους “μπλε” άνοιξε στο 27′ ο Δουκάκης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από σέντρα του Μαστραντώνη. Το 2-0 ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός. Συγκεκριμένα στο 29′ ο Δουκάκης από αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Μαστραντώνης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο 2-0. Τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε ο Τζανετάκος στο 85′ με πέναλτι, το οποίο το είχε κερδίσει ο Τσιρογιάννης από τον Μανωλιάδη. Την αναμέτρηση διεύθυναν οι Ζαραβινός, Κοσμάς και Απόκωτο.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Στριμένος, Βασιλίκης, Κωνσταντόπουλος, Δημητρίου, Καραγιάννης(58′ Κωσταντόπουλος), Μαστρογιάννης(68′ Ελευθεριάδης), Τζανετάκος, Δουκάκης( 56′ Τεγούσης)

ΙΑΣΟΝΑΣ: Ρούσος, Τσάτσας, Μιχαλόπουλος, Κόυρος(70′ Μανάρας), Σίμος, Μανωλιάδης, Λαμπρινάτος, Πετράκης(46′ Κανελίνι), Λαζάρου, Μαυρομάτης(58′ Θανόπουλος), Αποστολίδης

Τέρματα ,29′ Μαστραντώνης,85′ Τζανετάκος (πέναλτυ)

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply