Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Ρουφ ο Θρίαμβος

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την γκέλα των Αγίων Αναργύρων, ο Θρίαμβος Αθηνών ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Ρουφ επικρατώντας με 1-0 του τοπικού ΠΑΟ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα των νοτίων προαστίων ξεπέρασε την Ένωση στην κατάταξη ενώ μείωσε και τη διαφορά της από την κορυφή στον έναν βαθμό έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από το πρωτοπόρο Αιγάλεω. Οι πράσινοι του Γιάννη Κουσάνα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μπακόλα που στις καθυστερήσεις είπε όχι στην ανεπανάληπτη ευκαιρία της Αούστρια, αποχώρησαν με ένα σημαντικό τρίποντο.

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 43′ ο Τσοχαντάρης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες από το φάουλ του Λύγκου. Στο 21′ ακυρώθηκε γκολ του Ευαγγελόπουλου για τον Θρίαμβο μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ,ενώ τα σουτ των Φατσέα και Χαζίσα δεν βρήκαν στόχο. Όσον αφορά τον ΠΑΟ Ρουφ στο 83′ η Αούστρια έφτασε κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Λαμπρινάκου πέρασε έξω, ενώ στο 68′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Θεμελίδη. Στις καθυστερήσεις συνέβη η φάση του αγώνα όταν ο Φωτόπουλος σένταρε, ο Φιλιππίδης έκανε τον τακουνάκι αναγκάζοντας τον Μπακόλα να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας από τη Λάρισα μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Χατζημιχάλη

ΡΟΥΦ: Τσαλίκης, Καραμπάς(71′ Σιάσσος), Μεμάς, Τριανταφύλλου(46′ λ.τ. Ακαρέπης), Μπέρτζος, Πανακούλιας, Φωτόπουλος, Χατζημιχάλης, Γκιόλας(46′ Φιλιππίδης), Λαμπρινάκος, Μπεκατώρος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Μπακόλας, Βασίλης(56′ Ζαχαρόπουλος), Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης(86′ Χατζίου), Χαζίσας, Τσοχαντάρης(66′ Φατσέας), Σπανός, Λύγκος.