Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από την Ερυθραία ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Για τα καλά φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει την ήττα της πρεμιέρας από τους Αγίους Αναργύρους ο Θρίαμβος Αθηνών  οποίος πέρασε και από την Ερυθραία σήμερα επικρατώντας του τοπικού Πανερυθραϊκού με 2-0. Το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε ένα ημίχρονο πήρε το τρίποντο πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδες κόντρα στον Αττικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και το 30′ άνοιξαν το σκορ με τον Βασίλι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, όμως οι πράσινοι 2′ πριν την ολοκλήρωση των 90′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Συμεωνίδη που είχε περάσει στο γήπεδο δυο λεπτά νωρίτερα στη θέση του Αρώνη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Μπρίλης (51′ Παπάζογλου), Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας, Αντιόλ, Αδραχτάς, Παπαθανασίου (32′ Αλιαλ (72′ Αναγνώστης)), Αντωνιάδης, Γκριζάς.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Μπακόλας, Βασίλι (77′ Ζαχαρόπουλος), Λιόσης, Βαμβακερής, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης (86′ Συμεωνίδης), Χαζίσας, Φατσέας (58′ Μαντακίδης), Σπανός, Λύγκος.