Connect with us

slideshow

Πάει για νέο ΔΣ ο Παναθηναϊκός…

Published

on

Με 11 μέλη πραγματοποιήθηκε ΔΣ του Παναθηναϊκού, μετά και την παραίτηση του μετόχου Παναγιώτη Δάβαρη. Αυτή η παραίτηση, έρχεται να προστεθεί στις ήδη 6 παραιτήσεις των εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και έτσι τα μέλη που έμειναν είναι 13. Από το ΔΣ απουσίαζαν και τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι και έτσι αυτό έγινε με 11 μέλη. Πλέον όλα θα κριθούν στην γενική συνέλευση στις 4 Οκτωβρίου, όπου οι μέτοχοι καλούνται να βγάλουν νέο ΔΣ, ώστε η ομάδα να αποφυγει το πρωτοδικείο…

 

Μετά το τέλος του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας, έκανε δηλώσεις για όσα έγιναν σε αυτό.

 

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την νόμιμη προβλεπομένη απαρτία, αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, στην οποία θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ο καθένας που ενδιαφέρεται ή θέλει να εκδηλώσει ενδιαφέρον είτε είναι μέτοχος είτε εκτός μετοχικού σχήματος να διευκολυνθεί από αυτή την διαδικασία. Από κει και πέρα, έγινε μια ενημέρωση για διάφορα τρέχοντα θέματα της εταιρίας. Νομίζω το σημαντικότερο είναι αυτό γιατί το Δ.Σ έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτούν αυξημένη πλειοψηφία».

 

Υπήρξαν νέες παραιτήσεις;

 

«Έχουν παραιτηθεί τα 6 μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ο Δάβαρης».

 

Έχετε λάβει κάποιο μήνυμα από τους μετόχους και το αν θα είναι πιο ενεργοί στο μέλλον;

 

«Όχι, δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα. Αυτή την στιγμή έχουμε άλλα ζητήματα που εξετάζουμε, που αφορούν την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και την διενέργεια κάποιων κινήσεων από εμάς την διοίκηση που να διασφαλίζουν την ομαλότητα της ομάδας.

Αναφορικά με το έλλειμμα δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομικές τοποθετήσεις. Είναι σαφή τα μεγέθη αλλά όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα».

 

Υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει απαιτούμενη απαρτία στη γενική συνέλευση;

 

«Όχι γιατί χρειάζεται τουλάχιστον το 20%».

 

Τι βλέπετε για την επόμενη μέρα

 

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν ξέρω τις προθέσεις των μετόχων. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Για τα υπόλοιπα θα δούμε».

 

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;

 

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη χώρα. Είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος του. Υπάρχουν άξιοι και ικανοί άνθρωπο για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Συντάκτης: Νίκος Ρόλλας

leoforos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply