Γ Εθνική

Πάει Βύρωνα ο Εθνικός Αστέρας!

Πάει Βύρωνα ο Εθνικός Αστέρας!
Χρ. Ντάρδα

Τα έργα που γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο για τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

Πιο συγκεκριμένα η κλήρωση του πρωταθλήματος και ο σχετικός προγραμματισμός θέλουν την ομάδα της Καισαριανής να είναι γηπεδούχος στις 16 Οκτωβρίου (όταν στην πρεμιέρα φιλοξενεί σαν γηπεδούχος τον Φωκικό), ενώ στην έδρα της αγωνίζεται και πάλι στις 26 του μήνα (χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο αντίπαλος της αφού πρόκειται για την ομάδα Β, που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες).

 

Όλα αυτά έχουν βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Εθνικού Αστέρα και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη και τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση. Ο γεωπόνος που έχει αναλάβει το έργο στην Καισαριανή θεωρεί ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση και ετοιμοπαράδοτο στο τέλος Οκτωβρίου, για αυτό και υπάρχει ο σχετικός προβληματισμός.

 

Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα κατέληξαν και ξεκίνησαν τις ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν το γειτονικό γήπεδο του Βύρωνα, σαν προσωρινή έδρα της ομάδας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης έκανε τις σχετικές επαφές με τους υπεύθυνους του γηπέδου Βύρωνα και περιμένει πλέον να πάρει στα χέρια του το παραχωρητήριο, προκειμένου ο Εθνικός Αστέρας να φιλοξενηθεί εκεί, για τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος που είναι γηπεδούχος.

 

Μάλιστα με την λύση αυτή συμφώνησε απόλυτα και ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει πολλά αβαντάζ για την ομάδα του, οπότε θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

 

Στο μεταξύ η ταλαιπωρία της ομάδας, από την έλλειψη γηπέδου συνεχίσθηκε και χθες, καθώς προπονήθηκε στο Μενίδι, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο ένα ακόμη φιλικό για τον Εθνικό Αστέρα, που θα αντιμετωπίσει στις 4.30 μμ στο Αιγάλεω την ομώνυμη ομάδα.

Πατηστε για να αφησετε σχολιο

You must be logged in to post a comment Login

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γ Εθνική

Αρθρα απο Γ Εθνική

Προβατίδης στο Διαγορα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2017

Εγκαίνια στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» από τον «Φονεα» και φιλικό με τα Σπάτα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2017

Οι αποφάσεις που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Χαλκίδας

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2017

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΠΟΑ

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017

Τρία χρόνια χωρίς τον Κ. Κατσούλη

Αντώνη Δαρζέντα19/09/2017

Ανακοίνωσε Γωνιάδη το Λουτράκι

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017

Κατσιγιάννης: «Κανένας δεν θα μας χαριστεί»

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Όλοι θα είμαστε παρόντες

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017

Φιλικό με Θηβα ο Ιωνικός

Κυριάκου Παντζαρίδη19/09/2017